Shoppingtrötthet

Vi är inte klara ännu, jag och moster. Vi tjuvstartade vår shoppingdag redan igår med ett besök på Target. För det vet ju alla, att Target ska få ta sin tid. Vi grundade först, lite mat skulle vi ha i oss och TGI Friday´s ligger precis bredvid Target så där slank vi in. Delade på två förrätter (en av dem skulle ha räknats som middag för fyra i Sverige. Steak Fries (potatisklyftor) med ranch att doppa i, samt Chicken Strips med Jack Daniel´s Sauce. Drack lite lemonad, upplagda för fantastiska Target. Det tog fem minuter, jag hann till smyckesdisken, innan jag  fick springa på dass. Nu vet jag att jag inte ska äta friterad mat. Det blidde fyra ytterligare besök inom loppet av tjugo minuter så nu är jag övertygad om att det är gallstenarnsom spökar.  Men skam den som ger sig, jag höll ut, provade kläder, fyllde vagnen, lade tillbaka det mesta, handlade ett par pyjamasbyxor, sköljmedelsdukar (eller vad fan det nu kan heta på svenska, små servetter som man lägger i torktumlaren för att det ska lukta gott samt för att motverka statisk elektricitet och stela textilier). Jo, en fotkräm också. mycket billigt för att vara ett Target-besök. Sedan åkte vi hem och laddadinför det STORA shoppingdagen. Själv tittade jag faktsikt på TV eftersom en STOR gräshoppa eller syrsa eller liknande skrämde slag påp mig. Den var bibliskt stor, alldeles svart och helt förvirrad. Den dunsade mot fönstret bakom ig, på bordet vredvid mig, under bordet nära mina fötter... Då gick jag in. Kvareterets skunk hade dessutom tagit sin nattliga lilla runda och markerat sin närvaro.

Kravlade ur sängen imorse som en åttioårig kärring, det kändes att jag jobbat till stängning i köket tre av de senaste fyra dagarna...  Men jag tod mig ned till baren, gjorde klart inventarien, ringde in veckans order och sedan gav vi oss av med utskriven shoppingplan och fruset vatten på flaska. Upplysningsvis kan jag tala om att detta frusna vatten tinade inom mindre än en timme. Så jävla varmt var det idag.

En timme på TJ Max resulterade i ännu en fylld vagn som tömdes och det enda jag handklade var en kock-kniv och en indisk fotoram som jag ska ha i sovrummet. Sedan gcik färden till The Big Mall. Ni som varit här i Altoona vet vad jag pratar om. Det är den typiska amerikanska småstadens shoppingcenter. Vi startade med lite lunch, skinkmacka för min del, pizzaslice för moster. Vi strosade nog runt i fyra timmar. Söt lång grårutig blus och en billig vit bomullshalsduk på Old Navy och sedan kläder för nästan femhundra dollar i en annan affär som efter rea på rea på rea inte gick på mer än 35 dollar. Linnebyxor, svart bomullskofta, massa blusar... Nöjda och glada åkte vi hemåt och vilade benen på verandan. Jag tog en tupplur och sedan vart jag "fit for fight! igen. Tog mig på egen hand till Sam¨s Club, handlade torsk, skalknivar (till jobbet) och chokladkaka som min kollega Sinclair beställt eftersom det är hans stora nöje i livet och just den kakan säljs bara där.

Walmart nästa, detta White Trash Paradise. Behövde en stor plastlåda för tat förvara ved i trädgården i, en grön hittade jag som inte kommer att se alltför anskrämlig ut under granen. Det ska regna snart och det regnar mycket här på hösten så veden måste  täckas. Två söta linnen, ett par pyjamasbyxor (ja, jag vet att jag har många pyjamasar men jag har ju krympit så alla är för stora, måste ha ny samling) och en massa annan skit som man alltid handlar på Walmart. Nu är jag helt färdig och kommer anatgligen att somna här på verandan. Vi är ju inte klara, jag och moster, imorgon ska vi till Gabriel Brothers och jag ska till Boscos varuhus och leta efter ett täcke, en quilt. Vill ha en tung quilt, helst vit, hög kvalitet och helst billig, haha! I övrigt ska jag bara slappa hemma, ringa mamma, steka torsk, tvätta och stryka kläder. Två lediga dagar i sträck känns som minisemester! Och just i detta ögonblick är jag så nöjd så med att bara sitta här som Knyttet med mina oljelampor.

Kommentarer

  1. VA!!!! Är du trött på shopping? Nej men på grund av så klart. Hoppas det blev en trevlig ledig dag. Och ,om ni ska ut idag igen, så glöm för allt i världen att skaffa en pyjamas!!!!!!!!!!!!!!!!! Kramar till dig och övriga. Puss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad