Hallelujah. Jobbat nästan femtio timmar denna vecka, bara idag har jag varit igång från halv nio på morgonen tills nu, kvart över elva på kvällen. Brunch till folket som kommer från kyrkan direkt till baren, inventarie, preppa, diskutera senaste skandalerna i baren (tex. folk som beter sig som idioter och måste kastas ut), sen hem en snabbis, sen Walmart, handla frukt och annat, sen tillbaks till jobbet med leverans av kaffe och persilja och vitlökssalt, sen upp till moster och hämta annons jag designat för baren, ner igen till jobbet, lämna annons till The Main Man för föreningen för Fraternal Orders (jo, den heter så), sen snacka med morbror som satt därnere och väntade på bråkstakar, sen till bensinstationen och handla cigg, sen hem, arrangera blommor jag köpt (rosor!), packa upp, lägga tvätt i torktumlaren, bära ut sopor till bakgatan... Nu ska jag duscha och värma lite ravioli i mocron. Fantastiskt. Jag är kock, eller hur? Hinner inte ens äta på jobbet. Käkar TV-middagar. Haha. Ig...
Såg dom här bilderna nyligen. men var? Kanske googlade jag, minns inte, men jag studerade dom länge för att komma underfund med vinklarna. Fantastiskt att dom finns kvar! Kul att se.
SvaraRaderaDom finns pa Knickerbockers Facebook sida!
SvaraRaderaDom finns pa Knickerbockers Facebook sida!
SvaraRaderaSå var det!
SvaraRaderaVilka fina bilder!
SvaraRaderaJag tycker ni skall återställa huvudingången. Den är så mycket pampigare.
SvaraRaderaVet du Anki, så tänkte jag när jag såg bilderna första gången.
SvaraRaderaOm vi följde Ankis och mammas råd, skulle gästerna promenera rakt in i en fritös. Tycker ni fortfarande att vi ska ha det så? Men ni har rätt i PRINCIIIIP!
SvaraRaderaVi får väl låta det vara som det är. Hälsa Lillan det.HEHE
SvaraRaderaMan kan flytta på fritösen kanske, och bygga om köket. Dessutom är väl entrén i i förrådet med öltunnor? Jag antar också att gästerna från fotot's tid inte gick in i någon fritös?
SvaraRadera