Hav, bord och organisation

Det här är en bild på Anki när hon var liten.
Tror jag i alla fall.
Antingen har jag drabbats av afasi, demens och teknisk kollaps. Eller så har Blogspot blivit väldigt komplicerat. Det har tagit mig många timmar om natten att försöka fundera ut varför jag inte kan skriva nya inlägg... När jag lyckats har det mest varit av en slump. Nu tror jag mig ha kommit på det!

Tydligen kan man inte längre vara inloggad på två olika g-mailkonton samtidigt... Heeeelt idiotiskt. Det betyder att jag måste logga ut från mitt jobbkonto för att komma åt privat mail eller bloggen. Hoppas nu att det här är lösningen, även om jag uindrar hur programmerarna tänkt - bord einte tekniken gå framåt istället för bakåt?

När det gäller True Blood så har jag betat av tre säsonger nu och har redan lite separationsångest. Det finns ju bara en full säsong kvar! Varje karaktär blir mer och mer intressant. Efter det får det bli Sopranos och The Killing (en viss Majsan har tipsat om denna serie, även den med svenska skådespelare som slagit stort i Hollywood).

Extra fin mås.








































Har just någon sorts sen lunchrast på jobbet medans skrivaren mal och mal och skriver ut reklamfoldrar.


Igår fick jag äntligen en stund vid havet, har skämts för att inte ens ha tagit mig ut dit den här sommaren. Tjugo minuter! Jag skulle kunna åka varje dag... Nu blev det av, med Anki, och vi satt där på klipporna och drack gott kaffe, käkade baguette med vitlöksost och åt Maryland Cookies.

Skön stund och jag måste bli bättre på att göra sådant. Tyvärr är jag ju så angelägen om att vara hemma nu, i nya huset i mitt lilla paradis i skogen, så att jag rusar hem hela tiden.


Det finns så mycket att göra i huset, så mycket kvar att packa upp, att sortera, att slänga, ge bort, spara, organisera.

Mina fötter och väska Raféväska från Target.
Jag behöver fortfarande fler hyllor, gärna att ha i garaget så att alla mina fina plastlådor som jag har med mig från USA kan fyllas med sådant som faktiskt inte behöver vara i huset hela tiden. Jag får gjort en del varje dag, är jag riktigt trött efter långa dagar så sorterar jag småsaker framför TV:n. Jo, jag har lite småsaker...

Ni skulle bara se mängden mediciner som jag har att sortera och hålla ordning på.

Det har blivit riktigt skoj att jobba hemifrån, dock! Jag kan flytta runt efter humör och väder. Köksbordet när man vill ha vind kring benen. Bakverandan i morgonsolen. Framverandan på eftermiddagen. Kontoret däruppe när man inte behöver frisk luft alls utan vill stå upp och jobba (vid mitt höjbara skrivbord, där hamnar jag oftast).

Min förhoppning är att det ska bli en del bloggat också mellan varven.
Nu vill jag ju hitta tillbaka till mina gamla bloggare också, som jag brukade läsa och som läste mig. Jag har varit en dålig bloggläsare det sista året, det har varit för mycket för fort hela tiden.

Fortfarande inte sorterat saker på skrivbordet hemma.
Livet går i perioder - det är nu som allt ska ramla på plats hade jag tänkt mig.

Nu ska jag bli den där personen som jag läs om att man kan vara. Välorganiserad. Tidsplanerande. Effektiv. Skratta lagom. Jag har gjort galnare saker i mitt liv och lyckats.Uppe på övervåningen fins nu en stor, fin arbetsplats. Dock har jag även där miljoner små saker som behöver organiseras och sorteras så att jag inte behöver leta efter tejp, häftklamrar, vitt papper, räkningarna.

Allt ska finnas på rätt plats när man behöver det. Låt oss säga att jag inte är där ännu...


Köksbord = arbetsplats.
Såhär såg det ut häromdagen på köksbordet. Jag vet att vissa bilder nu hamnar både på Facebook och här på bloggen men det får ni stå ut med.

Ni ska vara glada att jag ens lyckas få in några bilder och att jag får publicerat något.

Nu har skrivaren äntligen skrivit klart, jag ska ta med alla mina papper och dra mig hemåt. Om ni tycker texten är rörig så beror det på att jag gör femton saker samtidigt. Har redan stannat längre än vad som var meningen.

Synes!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad