Djurdoktor och kyckling


Nu har det hunnit bli onsdag och jag är ledig igen. Lille Yoda är sjuk, han har antagligen fått en parasit som käkar upp all hans mat så om en timme ska vi åka till djurdoktorn i Duncansville med honom. Det är inte lätt att vara en liten ödla.

Desto lättare att vara människa när solen skiner och värmen kommer. Fortfarande kallt på nätterna, men hett ute idag. Ska bli 30 grader varmt till helgen, nu är det 20 och det känns som att det räcker gott och väl. Nästa tisdag öppnar vi uteserveringen, eller Courtyarden som den ju heter oss svenskamerikaner emellan. Mycket att fixa innan dess. Och moster och morbror åker till kusinen i afton, dom ska ha barn imorgon. Lille Jack ska komma. Farmor och farfar ska passa dom andra tre barnen.

Ett paket är på väg till min lilla mamma, UPS är så snälla, dom är litegrann som jultomten fast året runt liksom. Dom bär paket och gör folk glada. Lillebror får små påsar med skojiga saker i olika färger, och Daniel får något han kan ta på sig. Och vara COOL. Nu ska jag sätta mig på verandan en stund och filosofera. Samt tina lite kyckling till middag.


America Idol ikväll. Final! Hoppas Taylor vinner.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad