För bra för att vara sann


Joshua var så bra, så bra. Såg ut som en hobbit, glad som en lärka, jobbade som en liten blå, hade just fått en söt liten dotter, var gift med en mennonit-tjej, hade humor som en stand-up komiker... Och sen fick vi veta att sista stället han jobbade på, där stal han stekar för 800 dollar. Hurra. Vi gillade honom så mycket att vi trots detta funderade på att behålla honom, men sen kom han inte idag. Alls. Ahhhhhhhhhhhhh!


Men jag har köpt och byggt tre bokhyllor i alla fall, så nu ska jag bära böcker från över till undervåning. Rosor, vackra, i vaser, står redan ovanpå. Levande ljus brinner och min gargoil och min stora ängel vakar därtill. Kommer att bli fiiiiint. Den här våren går i skönhetens tecken. Jag ska inreda hela huset fiiiiiiiiiiint. Inget plotter. Inga gamla skitgrejer. Ut med det gamla, in med det nya. Nu i veckan ska jag pröva min lycka hos möbelhandlarna. Soffa!


Förövrigt anser jag att jag är trött och Kartago heter väl nåt annat nu. NAtti, natti.

Kommentarer

  1. Fråga faster om hon kan anställa mig istället, då kan jag komma ditt och göra jättegoa chevapchichi till jenkarna, de kommer säkert att utropa dem till nationell rätt eller nånting efter smakproven. Garanterat.

    SvaraRadera
  2. Hur många stekar får man för 800 dollar? Det låter som väldigt många. Han var nog hungrig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad