I'm alive!

Jo, jag lever. Har bara inte orkat blogga, blidde lite magsjuk i tisdags och tillbringade sen onsdagen och torsdagen med att sova, titta lite TV, sova, dricka vatten, sova, lite TV, sova och sen sova mera. Men idag, fredag, är jag pigg som en pelikan och har jobbat halva dan och hela kvällen. Dramatiskt värre blev det också. Först fick en av våra stammisar ett krampanfall utanför baren när han var ute och rökte. Helt nykter, men ett riktigt otäckt anfall var det som varade i minst 20 minuter och kanske längre. Då körde ambulansen iväg honom, fortfarande medvetslös. Han har ingen epilepsi, men har tydligen haft dessa anfall flera gånger de senaste månaderna och är under undersökning. Inte bra. Hoppas han är ok, det såg ganska illa ut. Hans stackars flickvän var helt i chock.


Någon timme efter det att vi tagit hand om dom, bröt ett stort slagsmål ut i baren. Vi hade över 70 personer från All-state där som alla förlorat jobbet samma dag och hade en sorts sorge-firande med tal som var så känslomässiga att våra servitriser kom ut i köket och grät. Jag hade lite en känsla av att det kunde bli stökigt, det är mycket känslor en sådan kväll. När sedan bartendern kom springande in i köket och sa att det var slagsmål, trodde jag direkt att det var de stackars sparkade satarna från All-State Insurance som drabbat samman. Men icke. Naturligtvis sprang vi kockar ut för att hjälpa till och det var riktigt stökigt innan vi fick separerat bråkstakarna och fått ut dom på gatan.


Det visade sig vara en karl som bara gått upp och drämt knytnäven i sidan på en sittande gästs huvud så han började blöda. Han hade inte gjort ett dugg, faktum är att han är en trevlig stammis som annars försörjer sig på att vara präst (med tredje grademns svarta bälte i karate). Hur som helst fick vi isär dom på utsidan och ingen blev allvarligt skadad, vi plåstrade ihop de oskyldiga och den skyldige försvann. Slutet gott, allting gott.


Nu ska jag njuta av att vara frisk och pigg igen! OCH JO, DET SKA BLI BILDER.

Kommentarer

  1. Det var dramatik må jag säga. Den viktigaste händelsen här igår var besiktning av den lilla bilen ,som gick igenom helt utan anmärkning. Så snart är den nog på blocket. Såå skönt att höra från dig!

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt att höra att du har varit sjuk. Här har vi varit förkylda i omgångar, barnen har tom haft lite feber. Så fort man nyser eller hostar tittar folk på dig och undrar om har svininfluensan. Helt hysteriskt har det blivit här.
    Kram Mikaela

    SvaraRadera
  3. I want not approve on it. I assume warm-hearted post. Expressly the title-deed attracted me to review the whole story.

    SvaraRadera
  4. Brim over I assent to but I think the collection should prepare more info then it has.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad