Personal i baren

Jennifer, kallas Jen, har nyss börjat i köket. Koreansk mamma, amerikansk pappa. Gillar tatueringar, musik, att garva och är slängd i käften som få. Bob, himla trevlig. Jobbar i vanliga fall som pressansvarig på St. Francis University och mest då med deras framgångsrika sportaktiviteter. Basket och sånt. Hos oss serverar han.
Galna Heather som alltid är glad, blir ännu gladare om hon får glass att äta och kan kladda med.


Vår nya bartender, Darryl, som på dagarna jobbar med trasiga ungdomar, som pratar flytande spanska och som större delen av den kvinnliga personalen nu har en CRUSH på. Han har ett underbart leende. Trevlig också.

Jake, ny i köket. Har en fästmö som fortfarande går i High School dit hon tar med deras ettårige son, där finns dagis nämligen. Jake gillar att meka med bilar, bygga vingård i sin trädgård samt allt som har med hiohop att göra.


Och en gamling, Lindsay, huvudbartender som nyss blivit singel och ser så här glad ut för det. Särskilt när hon får jobba ihop med Darryl....


Kommentarer

  1. Förstår tjejernas förtjusning över Darryl. Han ser bra ut. Har Lindsey Äntligen gjort sig av med polisen? Kul bilder!

    SvaraRadera
  2. Hmmmm, man kan inte låta bli och tycka om Heathers kladdiga utseende ;), ska köpa några kilo glass till henne när jag kommer ditt ;)))

    SvaraRadera
  3. Det blir svårt för dig att tröttna på dina arbetskamrater när du får nya hela tiden. Det blir aldrig tråkigt med alla dessa crazy people.

    SvaraRadera
  4. Skickat ett mail till dig idag.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad