Strandsatta...

Som det kan bli. Vi skulle bara ner till kusinen en natt eller 2, minstingen firade 3 arsdag och det skulle blikalas. En svensk mil innan vi var framme, stannade mrobror sin truck (han korde framfor mej och moster eftersom han skulle vidare nasta dag) och undrade om vi var idioter som inte kunde se att det kom en massa SMOKE, vit, ur mosters bil. Nej se det hade vi missat, vi hade viktiga saker att prata om. Vi kom fram till kusinen med knappt nagon kraft kvar i bilen. Helg och inget att gora innan mandag sa vi firade stort underbart italienskt kalas med massvis med folk till halva natten och sen dess e vi liksom strandsatta. Helgen tog slut och mekanikern kunde konstatera att det inte var vad vi forst trodde, topplockspackning, nej det var turbon som lagt av. Och den maste bestallas. I morgon kommer den forhoppningsvis fram och kan installeras, annars maste vi ta oss hem med morbror och lamna bilen. DEt har varit fantastiskt skoj att vara har, men det kunde inte ha intraffat pa en samre vecka, haha! Vi skulle ha oppnat uteserveringen i baren och vi hade mer att gora an nagonsin, och jag skulle ha blivit klar med allt innan guddotter kommer och dessutom jobbat och.... men ist'llet har jag varit pa bio med 13 aringen och sett Angels & Demons, varit till The Mall med aldsta flickan och handlar saker, ritat och skojat och lekt och vi har gjort utflykter och haft skoj och pratat och slappat... Idag akte vi till Philadelphia och shoppade. Forst Antropology, dett ahommelrike och jag hittade saker till Melva.... hemlis! Sen till den The Biggest Mall in Eastern USA - King of Preussia. Urban Outfitters e en lika fantastisk affar och dar hittade jag saker till guddottern! Hemlis! Sen till IKEA! Jag och moster superglada, handlade i raketfart, lampor och godis och mattor och annat. Nu ska jag sova och imorron blir det folja med pa skolutflykt med den minsta till anrikt glass-stalle i Mount Gretna. Sen ska vi hem, pa ena eller andra viset. Slut pa medicin och trosor. Bilder kommer senare!

Kommentarer

  1. OJ;OJ;OJ!!!!!! Det verkar som om ni haft kul i alla fall.Hoppas att allt ordnar sig till slut. Ser fram emot bilder så småningom.

    SvaraRadera
  2. tips till saaabägare
    när du stannar bilen låte den gå en stund på tomgång 30- 60 sekunder för att kyla turbon förlänger livstiden avsevärt. extra viktigt när det är varmy ute tiden kan kortas på vintern

    SvaraRadera
  3. Ett bra tips för framtiden, kanske ? Det blir säkert förmedlat. Hej på er allihop.

    SvaraRadera
  4. Vilket äventyr! Men du fick ju i alla fall besöka massa roliga affärer. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad