Kom, bara kom


Nu kan hon komma, det är (nästan) klart. Tur det, eftersom hon hoppar på planet om mindre än två timmar. Har hunnit med en hel del idag, varit hos doktorn och konstaterat att jag knappt har något järn i blodet, men det visste jag ju redan. Så nu ska jag till en blodspecialist och utreda saken. Dom pratar om benmärgsprov och colonoskopi, men se det håller jag då inte alls med om. Jag vet ju vad det beror på, det är ett av många symptom när man har Takayasu och att få nålar i ryggraden eller kameror upp i XXX verkar ganska onödigt. MYCKET onödigt. Vi får väl se vad blodnissen kommer fram till.


Gick och klippte mig, kortare än vad jag haft det på många år. Fint blidde det. Ska färgas också, nu när dom uppfunnit hårfärg för hemmabruk som bara ska ta tio minuter. Det tror jag så mycket jag vill på. Lovar att ta tiden och rapportera.


Skurat och fejat och gnuggat och dammsugit. Köket är gnistrande rent, inte ett endaste spår efter musinvasionen kvar. Har diskat ALLT, slängt hälften av vad jag hade och nu kan jag till och med tänka mig att laga mat där igen. Det var ett tag sedan.


Slut för idag dock, det är en ny dag i morgon och då kommer ANKI! Tror jag ska lura i henne lite absinth framått kvällen så hon sover som en stock och botar all eventuell jetlag.

Kommentarer

  1. Vad kul att Anki snart kommer.
    Du måste skicka en bild på din nya frisyr, så vi får se ditt "nya" jag.
    Kram Mikaela

    SvaraRadera
  2. KUL med sverigebesök!
    Perfekt tid att komma hit på också, hösten!!
    Ni lär vi riktigt kul!
    Lycka till med alla doktorer :-(
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja nu är jag här! Köket är skinande rent och där lagas mat. Klippningen är kanonfin och färgningen mycket lyckad. Stämningen är på topp!!

    SvaraRadera
  4. Vill se det nya håret!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad