Livet just nu



Ska bara tala om att jag lever, men att det finns roligare saker att göra just nu än att blogga. Anki e här! Och vi åker runt med Ella, vår GPS, och pratar med Amish-folk och handlar grönsaker och steker gröna tomater, kokar gudomlig majs och käkar med smör, tittar på TV-serier som Anki bara somnar till, ser filmer som ALLTID är dåliga om vi betalat för dem.
Nu har vi gett upp. Vi ska bara se filmer som vi vet är bra, alltså sådana som vi redan sett. i afton blir det Hair! Men tänk om den också är dålig, vi köpte ju faktiskt DVD:n idag...




Mysigt är det och jag tycker att Anki kan flytta hit nu så sorry, hon kanske stannar.
Bilderna här har alltså Anki tagit, pojken är tvärsur för att hans DS inte fungerar och hans papap vägrar skaffa elektricitet så att hans förstfödde skulle kunna ladda upp sitt spel.
För några år sedan var det lite skandal i trakten när några Amish-ungdomar greps och åtalades (och fälldes) för att ha sålt crack.
Det går utför med världen.

Kommentarer

  1. Det kan inte vara lätt att vara barn i ett Amish-community. Det våra barn tar för givet existerar inte hos dom. Det är tänkvärt!
    Mikaela

    SvaraRadera
  2. Eller så är det inte så lätt att vara barn i vår värld. Det som Amish-barnen tar för givet existerar inte hos dom... Bara en tanke.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad