Sent hemma, kallt ute

Hemma igen, 4.32 på morgonen, efter en vild kväll med damerna. Nej, vi var inte ute och festade så sent, men Regan lyckades smälla ett däck och eftersom jag är medlem i Triple A kunde jag ringa dom och en snäll gubbe kom och fixade däckbyte alldeles gratis. Okey, jag betalar 40 dollar om året men då kommer dom och fixar det mesta utan självrisk. Alltså fick jag hålla henne sällskap i 2 timmar innan dom dök upp. Dock befann vi oss på en bensinstation och kunde dricka kaffe under tiden men jag frös ändå eftersom det är full snöstorm ute.

Ska sova strax, vill bara meddela att vi haft en rolig afton med massa god mat hos kusinen, sen drinkar på Als Tavern, sen sjöng vi så det stod härliga till på världens Redneck-bar (bilder kommer senare) och därefter var det dags för Knickerbocker. Finalen var dock Coconutz, stadens stripklubb och så mycket kan jag säga att det blir första och sista besöket för min del på någon sådan inrättning. Jag blev faktiskt generad, inte av stripporna, men av min egen närvaro.

Är i alla fall fin i håret, färgade det igår och klippte det idag. Tyvärr har den nya datorn ingen plats för mitt kamerakort och den som känner mig vet att jag inte har en aning om vart min kabel är, så ni får ha tålamod. Jag har filmer på moster när hon sjunger country på Redneck-klubben... Haha. Sov gott!

Kommentarer

  1. Så bra att kvällen blev lyckad. ser fram emot att få se bilder. Visste inte att systern kunde sjunga, men vi är ju en begåvad familj. Eller hur?? Om vi säger det själva i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Nu vet jag mitt första mål för tourist sightseeing på besök hos dig, COCONUTZZZZZ :)

    SvaraRadera
  3. Neno, du skulle ÄLSKA det. Dom sitter på ditt ansikte för en dollar.

    SvaraRadera
  4. OOO yeah , jag växlar 100 sedel till en dollar mynt :) i så fall

    SvaraRadera
  5. Är inte det lite dålig kurs. Att växla hundra-sedel till en dollar???? Det kanske är det serbiska sättet att göra buisness. Ring mig om du vill växla pengar......;)

    SvaraRadera
  6. Neno... jag ska berätta en helmlighet som jag aldrig sa till dej när jag invigde dej i allt som är svenskt. Det finns stripklubbar i Sverige. Jo, det är sant. Enda skillnaden är att älen är dyrare och dom tar inte emot dollarsedal i sina strumpeband (eller mellansina bröst, vilket också är en variant jag handgripligen lärde mig igår). Men om det får dej att komma hit så lovar jag att ta med dig till Coconutz. Bara du kan få dit mig igen. Inget annat. Kom snart, lova!

    SvaraRadera
  7. ÖÖÖÖÖÖlen är dyrare. Skulle det vara. Här kostar den som på vilken bar som helst. Inträdet är bara fem dollar men jag slapp betala av någon anledning. Instämmer för övrigt med Ankis analys av din ekonomiska förmåga. Vill du växla_____???

    SvaraRadera
  8. Ja, ja ni vet vad jag menade 100 sedel till "100 st en dollar mynt" som betyder 100 sittningar i ansiktet :) om dem gör det för en dollar, forresten strip klubbar i Sverige är som dagis jemförelse med andra i världen, ingen taffs inget sånt och ingen sprit tillåten, det vet jag tror mig.
    Vi kanske kan göra en sluten fest oss kompisar emellan där Anki kan strippa för oss :))

    SvaraRadera
  9. Menade säga tro mig, lapsus :)

    SvaraRadera
  10. Vilken trevlig kväll. Synd bara att däcket skulle smälla, pust. Altid trist att sitta och vänta på triple A, och i synnerhet på natten...
    Snöstorm? STACKARS er, hoppas snön snart smälter bort...

    SvaraRadera
  11. ja du Nick,jag strippa! in your dreams!!! Du är inte 25 och har en ynglings attraktionskraft längre. Inte jag heller om man skall vara ärlig. Skulle mer likna freak-show....

    SvaraRadera
  12. Då gör vi de` freak-show , ställer ni upp då gör jag det också , promise :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad