Och solen sken...

Idag sken solen igen, både utomhus och inombords. Fick gjort en hel del, sorterat klart alla sextio nåt tröjor, har korresponderat med Skatteverket i Sverige (vilket alltid är lika givande, moster och kusiner behöver personbevis för att söka nya svenska pass, fattar inte varför när de har de gamla, men okey), jobbat med nästa veckas schema med moster och sedan jobbat nio timmar full fart. Hann med lite dammsugning och sådan skit också innan det var dags att jobba. Känns såååå mycket bättre att komam hem efter jobbet när det är någorlunda rent hemma.

Det var riktigt skoj på jobbet, folk var på hyfsat gott humör och vi fick skrattat en hel del. Nu känner jag mig ren och nöjd och vet att jag får sova imorgon... Länge. Om jag vill. Är ledig eftersom andra kusinen som bor över tre timmar bort, i Amish-land, kommer hit då äldstre sonen fyller femton och skas firas med kalas i baren. Det ska bli görskoj. Hans mamams släktingar kommer också och det är en riktigt genuin italiensk famlij som VERKLIGEN vet hur man umgås med familjen.

Nog om detta. Är också glad att vännen i Sverige ska öppna butik på Andra Långgatan i Göteborg. Återkommer med skamlös reklam för detta när jag har mer information. Nu är det TV-dags! Jag har massa inspelat våld.

Kommentarer

  1. Blir så glad när du säger att allt är bra! Jag har inte Cades adress men skriver en hälsning till honom på Dougs sida i fb. Framför detta please.En helt underbar helg med familj och släktingar önskar jag dig. Puss!

    SvaraRadera
  2. Ha det så trevligt med familjen! Jag tycker också att det är jättekul för vännen med sin butik och håller både fingrar och tår för att det ska bli rikligt vinstgivande.

    SvaraRadera
  3. hoppas det går bra för vännens butik.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad