Regn, regn, regn

Varför är regn så jävla blött? I synnerhet visst regn. Jo, allt regn är inte blött. Men visst regn är blötare än annat regn. Så är det bara. Och idag har vi BLÖTT regn i Amerika. Och jag måste diska. Men vill inte. Vill inte. Vill inte. Som en femåring blir jag, som bara inte vill. Vi får se vem som vinner. Den vuxna eller den lilla.

Kommentarer

  1. Jag vet vad du menar. Det känns som att det har regnat konstant i flera veckor. Vi håller på att bli tokiga. Det finns inget att göra när det regnar och om vi mot all förmodan hittar på något så kostar det multum.
    Kram Miakela

    SvaraRadera
  2. INSTÄMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Men diska brukar du väl gilla!

    SvaraRadera
  4. Ställ ut disken i regnet och låt den självdiska!!! Spruta efter med vattenslangen (med ett sånt där högtrycksmunstycke).

    SvaraRadera
  5. vet inte hur de e i amerika men i europa har vi fått en manick som heter diskmaskin, den gör jobbet åt dig stoppa bara in glasen en tablett med diskmedel tryck på knappen och simsalabim efter 1 timme så e de rent. konstiga prylar va, under tiden kan du kolla på uffe live på dvd

    SvaraRadera
  6. Ja, det är en bra maskin, men det är lite meditativt att handdiska ibland. Prova en gång herr anonym!

    SvaraRadera
  7. Antar att det är bra med diskmaskin, jag vet inte, har aldrig haft någon. Och min DVD är så krånglig. Hittar aldrig fjärrisen. Men bra idé. JAg kanske borde bli modern och sluta diska för hand.

    SvaraRadera
  8. du kan kolla på laptopen, uffe funkar på de flesta apparater

    SvaraRadera
  9. Jag diskar när jag kommer så kan du se på Uffe i lugn och ro.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad