Let it snow!






















Det är vitt, vitt. vitt! Det snöar! Och ska snöa de närmaste 12 timmarna. Ville bara tala om det. Samt lägga upp några bilder på gran och pynt.

Kommentarer

  1. Vad mysigt det ser ut! Du har verkligen lyckats :)

    SvaraRadera
  2. Vet inte hur jag ska uttrycka mig. Underbara bilder! Din adventstake ser nästan gammaldags ut. Vi hade en sån för många år sedan när jag var barn,men då avsedd för levande ljus. Bra att det är el numera. Granen är helt fantastisk. Chattade med Doug igår som var lite ledsen över att deras gran var fake. För första gången,sa han. Berättade att du har en riktig så han får väl lukta på din. För det var det han saknade mest,doften av gran. Nu saknas bara att tomten ska komma till dig för att se hur julfint du har det. Så skoj att få se bilderna!

    SvaraRadera
  3. Vad fint du har gjort! Jag vill vara där. Längtar efter dig. Vi pratat ständigt om när vi ska till USA nästa gång. Det måste bli snart!
    Hälsa Doug att man kan köpa grandoft på sprayflaska.
    Kram Mikaela

    SvaraRadera
  4. Vad fint du har det! Verkligen! Och snön som kom var ju underbar! OCH dsom den föll! SÅ mycket och så vackert. Vi har kvar vår snö, men den lär väl smälta undan eftersom det ska bli 44 degrees idag :-(
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Sagoboksjul!! Ett alternativt försörjningssätt, du kan börja hos oss. Kram från den lilla rosa kaninen och trollungen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad