Mitt huvud går sönder av kakstress


Städa, städa, städa. Tvätta, tvätta, tvätta. Hämta skinka och fläsk, köpa hinkar till fläsket, dekorera kakor i sex timmar, sen hem och koka fläsk, lägga i saltlag. SEN - pusta ut lite. Och vänta på julen. Väntar på paket med vörtkryddor och mandelmassa från Anki, då ska det bakas bröd och göras godis. Handla julklappar vore bra att hinna med. Söndag verkar vara en bra dag för detta, även om affärerna just nu är rena krigszoner. Bara att gilla läget och försöka att förbli lugn. Nu - lite mer städ och sen till slaktaren!

Kommentarer

  1. Varför måste du göra allt? Köp färdigt så mycket som möjligt. Och du behöver inte ha allt. m en det är ju ingen ide att försöka få dig att tänka annorlunda. HAHA. Men försök att ta det lite piano. kramar.Hade tänkt ringa dig, men det blev lite sent, så jag provar vid ett annat tillfälle. Just nu snöar det litegrann och blåser. östra landet har dock de värsta trafikproblemen. likadant varje vinter!. hoppas allt är bra för övrigt. bra här med allt, och imorgon fyller Rolf och Viktor Rydberg! Dick o Lotta satte en tomte på Viktors grav idag, som dom gör varje år.

    SvaraRadera
  2. På söndag ska Lotta installeras i Svenska Akademien, med kungen,drottningen, Viktoria o daniel Westling närvarande. Det tal hon ska hålla ska hon ytföra vänd mot de kungliga. Efteråt ska alla i akademien ,plus kungligheter till ett ställe utanför Stockholm ,där de ska äta tillsammans. Gissa om hon är nervös innan. Tänkte bara berätta detta för dig. kramar igen!

    SvaraRadera
  3. Du får väl åka till Wall Mart på natten. Eller är det lika mycket folk då? Kram Mikaela

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad