Krysantemum och kinky sex


Sverige börjar bli väldigt moraliskt. Upprördheten är stor, inte över krig eller barn som dödas eller spioner i riksdagen, utan över folks sexvanor. En simpel hustrumisshandlare avslöjas som kerhetsrisk eftersom han som ÖB:s närmaste man borde ha låtit bli att förvara olagliga kopior av hemligt material i sitt hem. Dock är det inte detta som får folk att gå i taket, fastän det borde vara upprörande nog. Nej, det hemska är att han uppenbarligen ertappats med om inte byxorna nere, så nästintill. Han gillade kinky sex, hade så kallat extrema bilder i sin tjänstebostad, och dessutom ett USB-minne i fickan med mail där det framgår att han gillar gruppsex.

Jag instämmer helt med de militärer som sammantaget ser allt detta som en säkerhetsrisk, men rent moraliskt har jag svårt att bli upprörd. Precis som jag hade svårt för att bli indignerad när hockeyspelarna visade sig vara små fylleas som gärna satte på tjej gemensamt på hotellet medans fruarna tog hand om barnen. Och? Det är på sin höjd lite patetiskt. Och mycket tragiskt för deras kvinnor, både de som stannar hemma och de som följer med upp på hotellrummet. Men för mig personligen... I could not care less.

Nu är det natt och vi har tittat på ER (Cityakuten alltså, fortfarande bäst av de bästa), ny serie som heter Jericho (kan bli bra, lite överdrivet amerikansk men ibland funkar det) och till sist Frasier som både jag och mamma älskar. Nu ska vi strax sova. Det har varit en lång dag med shopping på Wal-Mart (schampo, lotion, Kool-Aid, bröd) och TJ Max (Salt water Taffy, en sorts karameller samt en kaffemugg). Därefter röjde vi bland kartongerna i källaren, packade upp alla och gjorde fint. Hittade Halloween-pynt och massa roliga saker som jag glömt bort att jag hade: Moster och morbror kom och åt middag, potatis med fläsk och löksås, och sedan röjde vi mera. Det börjar bli fint nu i huset. Krysantemum som blommar och gulligt kök med granittoppsbord.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och läsa tråkig bok. Tråkig men på svenska och därför är det alldeles underbart. Vill ha massa böcker på svenska. Att somna till om natten. Bästa bloggen just nu är en annan svensk i USA. Läs henne.

Kommentarer

  1. tja du jag undrar. vart kan man köpa salt water taffy? går d att skicka efter? skriv gärna svar till. jojjo91_5@hotmail.com kramkram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad