Vill ha vår

Nu är jag trött på den här skiten. Jag är trött på kyla, snö, is och halkiga gator. Trött på att sitta och huttra framför tv:n insvept i filtar, trött på att det är grått och vitt och inga andra färger. Jag vill ha vår!

Men först vill jag ha kaffe för om en timme börjar jag jobba, det är fredag kväll och som vanligt kommer alla i stan att vilja äta just hos oss. Men det är som det ska vara. Kaffe var det, ja. Ta hand om er i Sverige. Har ni bokat biljetter ännu?????

Kommentarer

  1. Jag vill ochså ha vår!!!!! Går och synar rabatterna dagligen, och visst sticker det upp små gröna blad. Men jag vet ju att det inte händer så mycket än på ett tag. Såg igår att det spruckit ut kaprifolblad i min lilla trädgård, men det var under taket, så det räknas nästan inte. Dessutom fick vi lite snö igår, som lär försvinna ganska fort eftersom det blir plusgrader om ett par dagar. Rolf älskar sin filt som han fick av Ulrika och jag älskar morgonrocken som hon inte fick plats med i resväskan. Tack för den! Men ha tröst ! Våren finns alldeles därbakom! Kramar

    SvaraRadera
  2. Ska boka biljetter på söndagkväll :)

    SvaraRadera
  3. Yippie! Caroline kommer! Yes!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag har skapat ett litet forum som jag kallar Smågodis (http://smagodis.getforum.org) för svenska tjejer bosatta i Nordamerika eller intresserade av USA/Canada i allmänhet och kanske planerar att resa eller flytta hit. Till skillnad från SWEA och Svenska Mammor, så är det gratis.

    Jag fick idéen då jag dagligen läser svenska bloggar från USA, där vi alla delar med oss av tips och information i kommentar fälten, men eftersom inte alla har en blogg så kommer ett forum till bra användning. Namnet Smågodis,
    eftersom vi saknar lösviktsgodis och att det är helt enkelt ett forum med lite gott & blandat!

    Själv bor jag i Californien med min man och dotter och har bott i Canada och USA i snart 12 år.

    Informera gärna dina läsare så vi kan nå så många svenska tjejer i USA och Canada så möjligt! Tack för hjälpen och jag hoppas att vi alla kan knyta lite kontakter, få lite tips och idéer!

    Kram,

    Anna

    Forum - http://smagodis.getforum.org

    Blogg - http://www.thethriftystylist.blogspot.com/

    SvaraRadera
  5. behovet for at se:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad