Kom, kompis, kom.

Snart kommer Anki! Jaja, det dröjer ett tag, men i slutet av sommaren kommer hon. Det vill säga när sommaren fortfarande leker med oss här, men när Sverig eredan bliviut grått och trist.

Jag har massor att visa henne.

Det finns massor av saker att dricka.

Till exempel öl, nästan hundra sorter. Eller mer. Några smakar hallon, andra kaffe eller humle. Man kan släppa ett litet glas med valfri sprit ner i ölen också, så smakar den ännu bättre.



Vi har mängder av spritsorter att välja på. Absint, kaffevodka och iskall Jaeger är några av favoriterna.

Massor av saker att äta.

Eller om man vill vara tråksvensk så kan man käka räkmacka. Den ser fin ut men inte är det svenska räkor inte. Det där salta saknas liksom.

Grekinspirerade grillspett, souvlaki, med tomat och löksallad. Om man vill tänka på kalorierna efter all öl. Det finns en variant gjord på stek också. Serveras med Tzatsiki. Gräsligt gott.
Och om man blivit tillräckligt salongsberusad för att fullständigt skita i det där med kalorier, ni vet det där stadiet då man bara vill ha MAT, då rekommenderar jag en hamburgare med cheddar, bacon och friterade jalapenos. Iskall bärs till det. Sen kan man gå hem och sova. Eller krypa. Eller be att bli ledd hem. Det har hänt.



Eftersom man inte bara kan äta och dricka och sova ruset av sig, är det viktigt att ha en hobby. Det skaffar man sig lätt genom att köpa vapen på East Coast Gun Sales som alltid har tusentals att välja på. Sedan kan man pricka rätt eller fel i timmar. Ballonger är roliga att skjuta på., och rent terapeutiskt blir det om man skriver namn på ballongerna, alla har väl någon man velat skjuta... eller?
Till sist, kan den som supit, vräkt i sig mat och skjutit symboliska fiender - sova som änglar gör. Drömlöst och gott.

Kommentarer

  1. Jag med! Fast det finns annat som lockar mig. Sitta ute och äta Robins soppor, fika på ulrikas veranda eller grillat i hennes trädgård. sedan en eller flera turer till ALLA köpcentrum. Allra viktigaste är förstås att träffa dottern ,systern, svågern,syskonbarn och deras familjer. En extra kram idag till lilla NORA på hennes födelsedag.

    SvaraRadera
  2. Finns det räkmackor på er restaurang i Altoona!!!??? MUMS!! MUMS!!
    Ni verkar ha supergod mat där! ALLT ser smarrigt ut.
    Säljer räkmackan bra till amrisarna???
    JAG blev iallafall grymt sugen!!!

    SvaraRadera
  3. Amrisar är konstiga. Dom tycker att varma räkor dränkta i äcklig krydda vid namn Old Bay, doppade i smör eller cocktail-sauce (ketchup med pepparrot) är GODARE än svensk räkmacka. Så nej, den säljer inte så bra. Men några finns det som gillar den. Nu ska jag ner och laga lite mer mat, kanske räkor!

    SvaraRadera
  4. JAG skulle iallfall köpa den!! Ser fantastiskt god ut...
    JO, Old Bay spice ja....Vad är väl det mot en svensk god underbar räkmacka...Mmmmmmm...

    SvaraRadera
  5. Hej gumman. Njuter du av din lediga dag? Var hos din bror idag. Vi skickade ett par foton, och en liten filmsnutt till dig. Det kom tillbaka till honom eftersom det var för stort eller nåt sånt. Han ville att du skulle skaffa g.mail istället, så skickar han bilderna igen. Vi hörs. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad