Life goes on


Det värsta och det bästa, när någon dör, är att livet går vidare. Det finns saker att göra, ställen att åka till, människor att träffa. Och solen skiner idag, det ska bli uppemot 20 grader varmt, gräset utanför verandan är grönt och jag ska sätta på kaffe och hoppa in i duschen. Sen sitta på verandan, i solskenet, och dricka ur min nya fina kopp som jag hittade på Pier One häromdagen.

Kommentarer

  1. Så glad att det efter ett svårt dygn för dig ligger bakom och att solen skiner på dig idag. En ljuvlig kaffekopp, vilket bevisar att du är minst lika förtjust i sådana som jag. Njut!. Önskar jag var hos dig!

    SvaraRadera
  2. hej mitt hjärta!!
    jag pratde med enver nyss o berättade,han blev ledsen....och jag förstår han för jag känner samma sak....jag ska lägga en ros åt dig,det lovar jag....
    och måste säga att din blogg är helt underbar att läsa..men tårarna rinner........
    kramiz cilla

    SvaraRadera
  3. Vill bara medela alla Nicklas vänner att enligt familjens önskemål blir begravning i det storsta hemlig , utan någon ANNAN ÄN FAMILJMEDLEMAR NÄRVARANDE som betyder att de kommer inte medela någon datum och var begrevningen äger rum. Synd jag är lika besviken som ni andra kommer att vara men vi får nog respektera deras vilja.

    SvaraRadera
  4. okej alltid bra att veta...kunde nästan tänka mig att det skulle bli på detta sättet...synd men så e det!!
    häls Cilla

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad