Trädgalningarnas upptåg

Ni skulle bara veeeeta hur mycket fina träd och buskar och blommor man får för pengarna här i Amerikat. Jo, jag vet att det hänger ihop med dollarkurser och skamligt låga minimilöner, men man blir ändå glad om man som jag och mamma går runt på Lowes och köper Blåregns-träd, japansk blodlönn, hortensia, grå svärmors tungor, Aloe vera, liljor, jalapenos och andra chilifrukter och en massa annat och allt detta får man för dryga hundra dollar. Sen vart vi där en vända till och köpte bilen full med vacer småsten att lägga i rabatterna. Nu regnar det, duggar, men är varmt och behagligt och jag ska ta en dusch medans mamma dricker kvällskaffe. Aftonen blir nog titta på TV, laga till lite enkel middag, sortera saker och samla kraft inför stora sten och planterardagen.


Vi försökte hitta Maple Brook Nursery idag också, en handelsträdgård mitt ute i vildmarken men det gick inget vidare. Mamma fick se mycket vacker skog, ännu mer vackra berg, dammar och vattenreservoarer samt The Village of Coupon och Galitzia. Total redneck-land. Där inte en jävel röstar på Obama och alla bär vapen och byns största business är den som stoppar upp jaktbyten. Vi får göra ett nytt försök med moster i släptåg.


Jo, vi hann med lite vanlig shopping också, flipflops till mig, kjol och blus till mamma. Lunch åt vi på Sheetz bensinmack, pizza slice och chicken fingers. Hann också med inventarie på jobbet. Nu ska det softas.

Kommentarer

  1. Låter som det blir en fantastisk trädgård. Lite som "Den hemliga trädgården" om du läste den när du var liten. Lägg in bilder på trädgård och hus, tack! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad