Varmt


Nu kommer hettan, alldeles lagom tills Anki ska flyga hit. Det är mitt i natten och 27 grader varmt på verandan. Har varit hemskt i barköket, kan ni tro. Man kan sitta ner och vara helt still och ändå rinner det svett på ställen man inte trodde kunde svettas. Och inte fan har man tid att sitta still, heller. Packa baddräkt, gumman. Det blir bad och grejer.


Har jobbat hela helgen, nästa vecka blir lika hysterisk. En kille har slutat, en annan är med i National Guard och är på träning i två veckor, en tredje gifter sig och åker på smekmånad denna vecka, en tjej ska till stranden och ja... Resten av oss får jobba för dessa frånvarande. Men det blir New York-pengar.


Ska till sårkliniken i morgon, tycker själv att det läker oerhört bra, får se om doktorn tycker detsamma. Dags för en iskall dricka och en cigg på verandan, nyduschad och lagom trött.

Kommentarer

  1. ÅHHHH!!!!! Jag vill till dig och svettas ut allt gammalt i kroppen. Men vi har för all del haft några fina dagar med salta bad. Vill höra om ditt ben. Kramar!Imorgon blir det pizza på Hönö, och kanske ett bad.Fler kramar!

    SvaraRadera
  2. Gärna något varmt men om det är 27 grader på natten hur varmt är det på dagen då????? Mer New York-pengar !!

    SvaraRadera
  3. Du och Anki får sitta inne med ac:n på. Det blir nog bäst. Kram Mikaela

    SvaraRadera
  4. Jag kan sitta var som helst bara sällskapet är bra, och det är det när man är med Ullis. det är bäst!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad