Fula skor och stormar av is

Trött i huvudet efter en surrig afton i baren. Ska snart duscha och tvåla in mig i lavendeldoftande barntvål för att sedan se på film tills is-stormen börjar vid fem i natt. Ice Storm. Ska vara precis vad det låter som. En storm där nederbörden huvudsakligen består av is. Tur att man har bil! Och att man inte är uteliggare. Bilden är ett exempel på hur det kan gå när en is-storm slår till.
Herointorsken jobbade i kväll också, skummare än vanligt. Han gick runt och sjöng högt och utan synbar anledning, tillbringade massa tid i Dry Storage där vi lägger vära handväskor, konstig helt enkelt. Men han gjorde rent alla våra skärbrädor med Clorox och naturligtvis fortsatte jag neurotiskt med samma uppgift efter att han gått hem. Så nu STINKER mina händer av blekmedel och dessutom lyckades jag spilla på mina svarta byxor. Gissa hur de ser ut med små rosa fläckar på...


Ser att Crocs blivet ett ämne på vissa bloggar. Hm.. efter att ha retat min extremt stilkunnige kusin (som sagt, han är som Bates i American psycho, fast värre) för att han skaffat sig Crocs, i min mening världens fulaste skor, gav han mig ett par i födelsedagspresent! Grå. Fula. Hemskt fula. Men visst e dom sköna. Jag har dom på jobbet. Kommer aldrig att visa mig offentligt med dom. Intressant att de kostar över 500 kronor i Sverige, men bara mellan 20 och trettio dollar här. Någon blir riiiik. På skor som görs av plast. I en form. Vad kan de kosta att tillverka? Ett par kronor på sin höjd. Strålande affärsidé om inte annat.

Kommentarer

  1. Crocs må vara hur sköna som helst. Jag vågar vägra använda dom

    SvaraRadera
  2. Hi, hi... Dem är SÅÅÅ fula. Men jag förstår ju att dem är jättesköna! Alla säger det...
    Priset därhemma för vuxen Foppor är över 600 sek! Barn ngt mindre. Köp med dig ett gäng hem i mars och ge bort!!! Hallmark säljer skorna här, bla. Nordstrom likaså.

    Konstig nederbörd här...is, snö...Underligt. Isstormar är verkligen irriterande...Hur har ni det nu?

    Återigen, låter som om ditt jobb är otroligt intressant!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad