Wannabe biker


Ett och fyrtio på natten, nyss hemkommen från lördagspass i baren. Tjo och tjim och busy as hell. Men skoj. Det är helt enkelt roligt att jobba när det är mycket att göra, alla springer som yra höns och hjälper varandra så gott det går. Jobbade med Ed och Regan, Ed gick hem redan vid åtta, Regan vid midnatt... Vill inte folk tjäna pengar? Undrar jag, som tycker det är jätteroligt varje tisdag när jag får lön. Just det, vi får lönen i ett kuvert (med skatt dragen, märk väl) varje tisdag. Man hinner inte vara pank särskilt länge.


Åkte till Wal-Mart i går efter jobbet, slutade redan vid nio så det passade bra. Två lugna timmars strosande (det tar tid, affären är stooooor) resulterade i gummimattor till bilen, såna med fina malteserkors på och som annars används som en symbol för motorcykelfantaster eller wannabees. West Coast Choppers. Jag tyckte bara dom var söta och roligare än enfärgade beige varianter. Dessutom två jättefina blusar för tre dollar stycket samt en grå, stickad kofta, också den för tre bucks och slutligen en askkopp med blått ljus i som man kan ha i bilen (det riktiga askfatet är lätt att missa, dumt placerat som det är.


Hann med lite socialt liv på dagen, kusin kom och hämtade upp och vi åkte till spritaffären och handlade massa flaskor till baren, bland annat Absoluts senaste; Pears. Mums. Sprit som smakar Piggelin. Sen var vi givetvis tvungna att ha oss lite Starbucks i The Mall. Dubbel espresso kan väcka döda, så ock mig. Nu ska jag bädda rent, ta en dusch och njuta av sovmorgonen som hägrar efter en natt i rena lakan...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad