Ge mig NU

Lika skumt att vakna mitt på dagen och allt är tyst. Fast tyst är det nog inte om man tänker efter. Det är bilar och bilar och bilar och lastbilar och polisbilar. Och lilla jag som vaknar till ännu en dag i grottekvarnen. En vecka kvar tills avfärd. Huva. Det blir skoj. När firar vi St Nicholaus? Kom igen nu, juggepojk, svara mej! Jag vill ha lite Rakija NUUUUUU!

Kommentarer

  1. En viss person som jag känner säger att det heter Rackakaja. Men det gör nog samma verkan. Pyntat lite idag. Längs staketet lyser stora lampor. Blå, röda, gula och gröna. Det lyser upp hela uteplatsen. Fick lamporna av din broder och det blev verkligen lite extra, som ett extra välkommen till dig. Jag tror du gillar det . Vi gör det! Kramar.

    SvaraRadera
  2. Om en stund ska vi till Landvetter med Thailandsresenärer. den första av tre Decemberturer till denna flygplats. Tisdag nästa vecka hämtar vi dig ,gumman, och den 21a hämtar vi Thailandsfolket som kommer hem igen. För övrigt en vacker, solig söndag.

    SvaraRadera
  3. Tror det skulle vara bra om ni kom och plockade upp mig på måndag så slipper jag sitta på Landvetter i ett dygn. Kaffet är så dyrt där. Om ni kan alltså, annars är jag inte den som är den. Jag kräver inget. Skulle bara vara tacksam, liksom. Men lamporna kommer jag att gilla, oavsett om jag kommer lite sent.

    SvaraRadera
  4. Hej anonym. Visst hade du rätt om vilken dag vi skulle ses på Landvetter !
    Måndag den 15e. hej hela familjen!

    SvaraRadera
  5. Tjena gumman, har precis kommit från Norge där vi öppnat ett bygge ( en del av entreprenaden i ombyggnad av ett köpcenter i Oslo ), jag är där väldigt offta nu och hinner inte med dator mycket, vi är alla jätteglada att du kommer hit, St. Nikolaus firande är på fredag den 19 dec., din säng väntar redan på dig och massviss med rakija I promise. Vi firar ju faktiskt också 16 år sedan vi träffades första gången du och jag, St. Nikolaus dagen den 19.dec. 1992, krigsglada Bosnien i då tiden. Här är du speciellt efterlängtad gumman ska du veta.
    Festa i rakija kombinacija prava.

    SvaraRadera
  6. visste väl att jag inte var full. det var nog så att ullis sa den 16:de men sen när biljetterna bokades så blev det den 15:e, vi kommer hela familjen till landvetter. med blommor och champagne och uffe på stereon givetvis

    SvaraRadera
  7. Har en känsla av att det kan bli livat på Landvetter nästa måndag ?...... Kul ska det bli!!!!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad