Avatar och kalender


Fortfarande storm och snö och isande kyla. Som grädde på moset så kom idag en firma till mitt hus för att kolla värmepannan, min hyresvärd skickar hit dem varje vinter. Och tur var väl det, för det fanns en spricka i pannan och det kan medföra koldioxidförgiftning, så nu har jag ingen värme inatt, pannan är avstängd tills dom får den reparerad, förhoppningsvis imorgon bitti. Gubbarna var dock snälla nog att skicka hit en annan gubbe med tre separata "heaters" som går på el och sen blåser ut massa härlig varm luft. Så det är varmare än vanligt just nu!


Vill att kvällarna skulle bli lite mer gästvänliga så vi kan komma iväg på bio och se Avatar. Både moster och morbror vill se. De på jobbet som redan sett den säger att den är otroligt bra, den bästa film dom sett, enligt somliga.


I afton blir det film "On Demand" istället. Som att hyra en dvd men man slipper gå ur soffan. Vill se Hangover, jag som ALDRIG väljer komedier annars, vet ej varför, men just denna ska vara asrolig. Låter en bra tisdagsfilm.


För övrigt vill jag bara säga att jag är så glad för jag ska få en sådan här fin kalender! Tack vare att lillebrors allra bästa vän just blev invald i .... Svenska Akademien. Stolt är jag över henne. Och tacksam för kalendern. Nu blir det Hangover.

Kommentarer

  1. Tur!!!!!!!!! Det verkar ju vara så att din hyresvärd sköter sina åligganden i alla fall. Avatar skulle jag vilja se ochså, men tror inte någon i min närhet har samma önskan dock. Visste inte vad en Avatar var förut, men det har pratats och förklarats flera gånger på tv, så nu vet jag! Hoppas din bil blev körklar idag, kram

    SvaraRadera
  2. Har du sett Zombieland ännu??

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad