Humble. Word of the day.

Hur enkelt som helst. Det är jag.

Kommentarer

  1. Jag har en mugg med den bilden och texten!! Fick den av en arbetskamrat för något år sedan. Hon tyckte den passade mig. Visade stolt den för alla. En arbetskamrat som inte är så bra på engelska var mycket chockad över hur jag kunde vara stolt över muggen. Han hade läst bokstavligt...

    SvaraRadera
  2. Hej Anki. Kul att höra av dig Allt väl hoppas jag

    SvaraRadera
  3. Hej gumman långt därborta. Jag avundas er värmen men inte fuktigheten. Just nu kom det en riktig störtskur. Jag måste berätta att jag bara älskar den lilla svarta spetströjan jag fick av dig. Den passar till allt ! Jag har även fått användning för mina söta toppar som jag köpte. Jag är ju ensam om allihop. Här kan man annars se att plaggen var plaggen är köpta. Det är väl att hårddra det en aning, men nånting ditåt. Vi har ju inte samma utbud i alla fall. Bra att du använder poolen . Det är säker bra för leder och allt. Regnet har upphört så nu går jag ut igen. Kraaaamar !

    SvaraRadera
  4. Haha! Samma tankar om oss själva... eller`? Men jag hade inte ens tänkt tanken att man kunde tolka texten annorlunda, oj. En sån mugg skulle jag ha på jobbet. Bra att mamma gillar tröjan, eller de tusen toppartna eller alla tiotusentals skor hon fick med sig hem. Själv älskar jag mina träd. Och kaffet kag strax ska dricka under parasollet, INNAN åskan slår till.

    SvaraRadera
  5. Glad över miNA TRÖJOR OCH SKOR, MEN ÄNNU GLADARE ÖVER ATT DU ÄR GLAD FÖR DINA TRÄD. GLÖMDE FRÅGA OM HUR THE TIGER EYE IS DOING ? DET HÄR MED TIDER ÄR MARIGT.FÖR NU ÄR DET NATTI, NATTI HÄR IGEN. TILL TOMORROW. KRAAAAAAAMAR ,

    SvaraRadera
  6. Tiger Eye vaxer mer an nagon annan buske eller trad. jag tror vi borde ha planterat den pa annan plats for den kommer tat bli skitstor!
    Nu ska jag vattna!
    Kraaaaaaaaaaaaaaam framn en som ALSKAR sin tradgard

    SvaraRadera
  7. torsdag morgon
    4 dagar tills planet lyfter från landvetter mot det stora landet i väst. stefan är på hawaii, de gifte sig igår tror jag, väntar på att frugan skall vakna så vi kan åka till stan och köpa bröllopspresent. har köpt chevapkrydda och kaffe till dig.

    ulf lundell kommer att höras över hela altoona, åntligen skall amerika få lyssna till riktig musik

    SvaraRadera
  8. Skulle vara roligt att se en bild så småningom. Kanske riskabelt att flytta den nu. Står den inte ganska bra, även om den blir stor ?. man kan alltid ta bort grenar om dom går ut för mycket på sidan. Men det ska du nog inte göra i år. Den ska nog rota sig mera först. Tror jag. Har willon bötjat gråta ännu ? Kraaaaamar från en som också älskar sin trädgård. Men din blev faktiskt ännu häftigare.

    SvaraRadera
  9. Torsdag. Vi åker till STD ett par dagar. Ha det så jättebra, så hör jag av mig när vi kommer tillbaka Kraaaaaamar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad