Dagen före sommaren

Det här, tror jag, är dagen före sommaren. Bara 7 grader just nu, men imorgon ska det bli 23 och på lördag 28... Yes! Äntligen. Vänta bara, snart klagar jag över att det är för varmt.

Vi har fortfarande för lite kockar. Inte bra, med tanke på att en värmebölja på uppåt trettio grader brukar betyda FULL bar. Och en hel massa gnäll om att vi måste öppna uteserveringen. Vilket vi vill, och kan, men var är kockarna???? Visst, vi kan säkert jobba dubbla skift sju dagar i veckan, men sen då? När vi alla jobbat oss medvetslösa? Vi hade en bra kille, men han åkte i fängelse för obetalda underhåll och nu har dom släppt honom men han hör inte av sig så där föll väl han bort. Såhär ser han ut när han sitter inne.





Vi har tagit tillbaka Shawn, killen med det dramatiska hemmalivet. Han är fortfarande gift med mamman till hans äldsta dotter, men hon bor i en annan stad med en ny snubbe. Eller rättare sagt, hon och han och hennes dotter och tre ytterligare barn samt fyra eller sexvuxna (det varierar). Alla dom bor i ett litet hus och där är det ofta drama. Fruns pojkvän (hänger ni med?) är en elak jävel och slår på henne när han inte drar pistol eller kniv och hotar att döda henne och alla som lägger sig i. Då brukar flickvännen ringa sin MAN som är Shawn och be honom komma ner, men se det gör han inte. Skälet? Hans flickvän Joyce vill inte det.




Joyce är mager som en tioårig pojk och CP-skadad. Hon tror att påven är chef för Klu Klux Klan och att alla svenskar är negrer. Hennes ord, inte mina. Shawn säger att hon leker så bra med deras gemensamma dotter, tacka fan för det, dom är på samma mentala nivå. Flickan är tre år. Mamma brukar passa på när Shawn är på jobbet, hon bjuder in olika killar och dricker sig aspackad med dom, erbjuder folk som muckat från kåken samma dag att dom kan bo där, med henne, Shawn och tösen. Sen ringer hon Shawn på jobbet och berättar. Bara så att han vet och så att han inte kan koncentrera sig nämnvärt på matlagning efter det. Eller så tar hon flickan och drar till nån polare som har föräldrafritt och så kan dom dricka moassa sprit och gå på strippklubb. Flickan? Snubben som muckat och sover på soffan passar barnet. Eller hur?




Shawn å sin sida flirtar med alla nya servitriser, frågar om dom inte vill HANG OUT med honom och hans tjej. Vad han menar är att de alla tre ska ha sex. Vi brukar varna dom. Om vi hinner. Shawns morfar var hans hjälte, hans allt. Han dog för några år sedan, efter att Shawn kärleksfullt tagit hand om honom i flera år. Nyss gick Shawn igenom hans tillhörigheter uppe på vinden. Hittade en hel klan-utstyrsel. Med huva och allt, en som var sydd åt en högt uppsatt klanmedlem. Det kan man kalla arv. För övrigt är Shawn en stor (mycket stor) kille som är smart, rolig och stark som en oxe. Och han är hemskt kär i sin flickvän.




Som sagt, vi behöver fler kockar.

Kommentarer

  1. http://www.metro.se/2009/04/23/96149/har-driver-usa-med-svensk-mentalitet/

    Här ser du hur jenka jävlar driver med allting de inte har men i undermedventadet skule vilja ha. Man blir lite arg faktiskt.

    SvaraRadera
  2. HAHAHA! Snälla lilla du! Den var ju skitrolig, och inte alls elak - tvärtom! VArenda amerikan som ser den kommer att fatta att det e satir och sen vill dom flytta dit! Dom driver ju med idioterna på nyheterna som TROR att Sverige e en socialistisk mardröm, och visar ju att det INTE e så! VAr du full när du kollade???? Denna ska jag visa för alla på jobbet, sen får du fixa uppehållstillstånd... Tjoho!

    SvaraRadera
  3. Ja, jag måste hålla med dig om videon...DEN är gjort med glimten i ögat och med stor humor.
    Tror alla fattar att det är ett skämt, iallafall alla som ser Jon Stewarts show.
    Och Ulrika, NI behöver fler kockar...JA!!!

    SvaraRadera
  4. Den var ju skitrolig!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad