För den som undrar, så är syltefläsk ett gammalt gammalt recept. Äts fortfarande i norra Sverige och några fler platser, till exempel i norra Bohuslän. Såhär gör man. Köp färskt orimmat fläsk, magert och "randigt" (beställ i köttdisken om inte annat). Täck med vatten. Koka upp det i en stor kastrull, i bit eller skivor. Vill man vara traditionell ska det vara i stor bit, vill man vara snabb och skiter i traditionen går det lika bra med skivat. Dock bör man då koka upp vattnet innan köttet ilägges, annars inbillar jag mig att det blir segt. Vissa kastar i vitpepparkorn och lagerblad. Oftast gör jag inte det. Koka igenom köttet. Blanda till en saltlag under tiden med vatten och grovsalt. Jag kokar den inte, men vissa gör det. En rå potatis ska flyta i vattnet, så salt ska det vara. Lägg sedan i fläsket, tyng ner med till exempel en tallrik, täck och ställ kallt. På nordligare breddgrader funkar balkongen eller trädgården bra, skydda mot djur bara. Bäst fungerar en billig ny ...
du måste göra phillie stake & cheese. e de inge som äter denna delikatess där du e
SvaraRaderade e värt att åka tillbaks bara för phillie steake&cheese och dunkin donut boston cream
SvaraRaderaJo vi lagar massa philly cheese steaks.... smarriga, goa, onyttiga, saftiga... bara tt komma och ta en!
SvaraRaderaIdag har jag gjort potatis ,purjo och broccolisoppa, Inte så avancerat men den blev "riktigt god", som dom säger i reklamen! Njut av dina lediga dagar! Kram.
SvaraRaderakommer så fort som möjligt
SvaraRadera