Göra slut på pengar

Imorgon ska det bli skoj. Ungefär 40 centimeter snö ska falla på oss under ganska kort tid. Gäller att bunkra upp med allt man behöver hemma, det lär inte bli någon shopping att tala om mitt i det ovädret. Inte för att jag behöver något, jag skulle klara mig i ett par veckor utan att kunna lämna huset. Dessutom hjälper det ju att ha baren på gångavstånd. Än så länge har inget väder hindrat oss från att gå dit ner.
Gårdagen var ganska lugn, fick min sedvanliga medicin i dropp och gjorde sen klart nya menyn, sittandes i baren. åkte och shoppade lite med moster efter en fika på Starbucks. Hittade söta skor och en handväska. Ja ja ja ja. Jag vet. Jag BEHÖVDE kanske ingen handväska, inte alls faktiskt, men den var ju söt och ingen brydde sig om den! Dessutom matchade den skorna. Och skorna kostade bara 10 dollar. Egentligen 90, men som vanligt i detta landet behöver man inte betala fullt pris om man inte absolut vill. Läste just om Mr. Creepy himself, Tom Cruise, och hans lilla dotter Suri. Tydligen är kostnaden för den lilla flickans garderob nu uppe i 3,2 miljoner dollar. Tre komma två miljoner. Dollar. Släng dig i väggen, Mona Sahlin, med din fina väska. Här har vi något som är värt att diskutera. Så jag tänker inte ha dåligt samvete för att jag köpte en handväska och ett par skor.

Dessutom vill jag bara meddela Anki att hon ALDRIG får tillbaks sina gamla Adidas som hon lämnade här. Om hon är snäll kan hon få låna dem nästa gång hon kommer på besök.

Egentligen borde jag ge mig ut och göra slut på lite mer pengar. Solen lyser, jag vaknade tidigt (visserligen med ont i ryggen, men hej, det är därför man har piller) och jag är ledig. Ännu roligare är dock att måla så jag kanske gör det istället. Eller både och.

Kommentarer

  1. Jättefina skor och jättefin väska!! Och vad det gäller min gamla Adidas så fick jag mig ett gott skratt! Skulle ju slänga dom, därför fick dom stanna i USA. Så kul att se att dom lever igen!! Dom är dina nu!!

    SvaraRadera
  2. Du hjälper till att få snurr på konsumtionen! Söt väska och söta skor. Det är klart att du behövde en väska, precis som jag behöver nya skor. Hm. berätta om det blev nån shopping och iså fall vad. Kramar

    SvaraRadera
  3. Vi är säkert mycket gladare för en ny väska eller ett par skor än Sura. och vad kan glädja den lilla när hon blir vuxen?Var försiktig i snön!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad