Guds planering

Idag tog jag ett snabbt bloss på jobbet, vi går alltid ut och röker på barens innergård, eller Courtyard som det kallas här. Började tänka på vad konstigt det är med årstider, egentligen.
Om bara några månader sitter hundratals människor där, det är varmt långt in på natten, stjärnorna som tak, kall öl och gott vin, massa mat och sorl och skratt. Nu är det bara snö och is och kyla. Undrar om Gud verkligen hade tänkt sig att det skulle vara såhär tvära kast? Kunde han inte planerat det lite bättre? Så att det var ständig sommar med lagom varmt, aldrig för kallt, aldrig för varmt. Kanske lite snö just över julhelgen. Sen sommar igen, och kanske lite vår innan dess. Och höst förstås, jag gillar ju hösten.
Kanske planerade han riktigt bra, det är bara vintern som är åt helvete för lång. Liksom dagens arbetspass. Ett på eftermiddagen till halv tolv på kvällen. Full fart. Nu är det dags att vila. Länge. Börjar inte förrän fem i morgon så det är bra!

Kommentarer

  1. Fina bilder! Längtar så klart,precis som du efter mer vårlika sådana. Nu dröser snön ner från taken och man får verkligen se vart man sätter fötterna. vet ju att du jobbar söndag kväll så kanske vi får kontakt innan. Vill inte ringa dig i onödan,om du sover. Ser när du är on line kanske. Till dess,ha det så bra Kramar.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad