Solgrill


Fredag och gassande sol redan vid tio på förmiddagen. Surfar lite och försöker vakna. Tvätt i massor att vika ligger på soffan, mer finns att tvätta och tumla nere i källaren. Igår fick jag hjälp av Cade och Emma med att bygga grill. Snälle grannen Scott gav lektion i hur man använder en gasgrill så nu är jag expert. Har små träflisor av Mesquite också, dom ska blötläggas en halvtimme och sen strös ut på lavastenarna i grillen för att ge den däringa riktiga barbeque-smaken. Så idag blir det premiär. Hamburgare med alla tillbehör, grillat fläskkött, potatissallad och coleslaw. Om jag hinner blir det en kaka också. Anitas norska chokladkaka.

Grillen är en tabletop, altså inte en sån där tjusig stor amerikansk som alla andra har, det får bli nästa gång. Med den här lilla kan jag välja att grill apå The Front Prch eller nere på The Back Porch. Gott blir det hur som helst. Undrar hur länge en liten gasflaska räcker?

Var hos doktor Singer igår på återbesök. Han är dyr men snäll och han verkar tycka att handen läkt väldigt bra. Slipper benskenan nu också, haltar och får lite ont i mitt stela knä, men han påstår att det bara är bra att träna benet nu. Köpte en kopia av röntgenplåtarna på handleden så att jag kan visa alla hur min dyra titaniumplatta ser ut. Många skruvar är det. Kommer att tjuta vid alla säkerhetskontroller på flygplatserna. Men vad gör det, bara handen funkar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad