Sopor, fyrverkeri och surrande fläktar


Borde halta nedför de två trapporna och släpa ut alla äckliga soppåsar som står i källaren. Fastnar vid datorn istället, TV:n har snöig bild eftersom antennkontakten är trasig och mitt tålamod tillåter inte att jag fixar det hela just nu. Funderar på att be Fred om hjälp. Han är elektriker och allt-i-allo, hyr lägenhet av moster och kommer från New York. Han och hans fru flyttade hit efter det att hans syster sköts till döds vid ett rån. Han är mycket artig, väldigt snäll och otroligt omständig. Men jag tror att han kan fixa min tv.

Har tagit av mig benskenan idag. Fortfarande ont i knät, lite värre till och med än förra veckan men det beror förhoppningvis bara på överansträngning. Ska till doktor Singer på torsdag för postoperativ koll av handen. Tänker tvinga honom att kolla på knät också. För 14.000 dollar kan han fanimej lägga ned lite själ i sitt arbete.

Det var 4:e juli igår, smällare och fyrverkerier var det enda som hördes, varenda människa tycks försvinna till barbeques ute på plandet hos någon obskyr Uncle Jim och Auntie Tara. Var nere hos släkten och åt grillat kött, majskolvar och något som i alla fall liknade svensk färskpotatis.

Trött på att höra surrande fläktar och brummande luftkonditioneringar. Utan dem är man dock förlorad. Det är varmt här. För varmt. Nu ska jag gå ut med soporna. Haha. Naturligtvus började det regna igen, just nu. Det är inte meningen att soporna ska ut. Det ÖSER ner utanför fönstret. Amerikanarna ska alltid vara värst på allt. Till och med vädret.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad