Hon kommer!


Hon kommer, hon kommer, den lilla guddottern! Den 29:e maj kommer hon hit och vi ska äta frukt och grönt och prata dygnet runt och ta massa fotografier och sitta uppe i trädgården hela natten och kanske sova lite om morgonen. I tolv dagar ska vi prata och sedan kommer hennes pappa och hela familjen, med alla de små prinsessorna som jag vill krama och krama mera och gå på nöjesfält med och kanske rodeo och så måste vi handla kläder och gå på restauranger och ordna stora svenska fester! NU BLEV VINTERN LITE LÄTTARE ATT STÅ UT MED!

Kommentarer

  1. Va roligt! Och vilken fin bild på guddottern. Tog du den när du var här? Så nu har du försommaren fullbokad. Kanske fam. Vucic också på vårkanten? Skoj, skoj. Vi hörs sednare när du sovit lite Kram. Förresten flyger hon hela vägen till Altoona?

    SvaraRadera
  2. Glömde en sak förut. Kolla på broshan.com, eller på you Tube !. tips från Daniel

    SvaraRadera
  3. Vad roligt för dig! När jag läste texten såg jag riktigt framför mig hur du hoppar högt av glädje. En av fördelarma med att bli äldre att man gläds åt livets små, men viktiga saker.Kram på dig.

    SvaraRadera
  4. Åh vad roligt för dig! Har ju läst din blogg ett tag och det verkar som att ni har himlans kul och trevligt på alla dessa sammankomster. Skulle vara asakul att delta någon gång :o).

    Ha en fin dag!

    Kram från Asfalten

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad