Innan och under

Detta e bilder innan mamma kom, och under arbetet med att omvandla det hela.









Kommentarer

  1. Det kommer att bli jättefint!

    SvaraRadera
  2. Jättefint har du fått det i trädgården, fast det är något som saknas där för att få helheten och en perfekt balans...........:)????????

    SvaraRadera
  3. En serbisk trädgårdstomte som heter Nick kanske?

    SvaraRadera
  4. Inte en serbisk trädgårdstomte Anki, utan NickVonSerbo...världens bästa grillmästare och typ 10 kg benfrikarre, förresten gumman vi får nog planera en sån grillparty snart,en liten försmak innan Ullis kommer hit eller innan vi träffas allihopa där i Altoona.

    SvaraRadera
  5. Jagsätter på min dyra gasgrill NU så är den varm om tio minuter. Ta med köttet bara, eller så kan jag sticka över till slaktaren och köpa massa stek, kokött är billigt som fan här. Det är bara att komma! Trädgårdstomtar och Ankisar.

    SvaraRadera
  6. Om du inte får i gång gasgrillen så har jag hört att man kan koppla grillen till bilen, iallafall om man vill grilla gris. Det går hur bra som helst, inga problem, eller hur var det?? Nåja alla sätt är bra och grillat är gott och jag tackar aldrig nej till grillparty. Vet inte hur det är med kossor men grisar finns det gott om här, iallafall på Palace efter 01.

    SvaraRadera
  7. Visste inte att du var en "grisfösare" på Palace efter 01.00 Anki ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad