Natti natti

Micke micke trött. Jobbat massa timmar. Fulla farten. Elva och en halv timmar. Timme. Trööööööööött i kroppen. Smutsig. Gjorde många sallader. Femton grader varmt ett på natten. Måste vattna. Duscha. Sooooova. Massa mera timmar i morgon. Tjoho. Natti, natti.

Kommentarer

  1. Efter vissa datamusproblem är jag redo igem. Läste om ditt optikerbesök och blev så jätteglad,så jätteglad.. underbart ! Mindre kul med källarfönstret dock. Var det det lilla på framsidan ? Jag känner mig lite skyldig där. Minns du att jag sa att jag rubbade det när jag försökte göra rent ? Antar attdet var dålig karm som du säger. Hoppas det är åtgärdat. Har syster fått ett hål i häcken för vattenslangen ännu ? Hur mår Tiger eye ? och Wisterian ? Du hör att jag vill veta allt. Här är kallt och blåsigt. Nu ska vi ut och ösa ekan. Lev väl. Kramar,

    SvaraRadera
  2. Inte ditt fel med fönstret, jag har också lyckats nudda det och den uråldriga karmen... med spade. Haha. Moster har en liten passage nu i häcken och alla träd lever och frodas. Fattas bara annat. Jag tänder facklor och vattnar i månens sken, dessutom kollar jag varje morgon om någon vill ha påfyllning! Sprutade round up som en galning igår.

    SvaraRadera
  3. Hoppas du inte upplever trädgården som alltför betungande. Träden klarar sig snart på egen hand men blommorna::: Men du ville ju ha många. Idag har jag röjt i min egen överväxta trädgård. Jag älskar mina sötpotatisar. Ska förmedla ett foto snart. Kram.

    SvaraRadera
  4. Men hallå mamma lilla... betungande? Trädgården är mitt paradis, det och arbetsrummet. Jag ÄLSKAR att vara där nere och plocka och pilla och vattna. Det regnar som fan nu, annars hade jag suttit där just nu, halv tre på natten... JAg har köpt fler blommor dessutom, och en sån där stång att hänga amplar på, verkar lättare än att sätta upp fler Brackets... Ska fota i morgon. Puss!

    SvaraRadera
  5. Jag blir så glad. Ser fram emot foto när du får tid. kram och puss.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad