Amor vincit omnia

Okey. Detta kunde ha varit den bild som ingen skulle se. Josh heter Joshua och ar jude. Steve heter Brandt i efternamn och has SS inbrant i armvecket. Nu ar dom polare big time. Och gissa om jude och nassa historier ekar mellan vaggarna nar dom jobbar. Tilll festen i min tr'dg[rd anl'nde de tu med en flaska Kosher vin och en flaska Gold Schlager, tysk sprit. Bara som en kul grej.

Kommentarer

  1. Häftigt ! Det är så det ska vara. Men nasse.... lille steve ? Hard to believe. men det är ju historia ,antar jag. Vad har du gjort idag? Ni har ju så gött väder. Här regnar det igen, och nytt oväder är på väg till helgen. Vi ska försöka göra en radikalstädning i källaren. Det mesta ska bort !! Ska kolla på Law and order. Återkommer.

    SvaraRadera
  2. Softat hela dagen, suttit i skuggan på courtyraden med laptopen och gjort inventarie, druckit vatten, sen fikat hos moster, med laptopen. Nu ska jag ut och snurra, utan laptopen. Måste köpa kaffe, persilja, tomatsås, relish, kål och lite annat till baren. Och jo, det med Steve är sant. Han har suttit inne och var då med i Aryan Brotherhood. Som han själv säger, det hjälpte att komma från en familj av hard core rasister. Men nu är det historia. Han är kär. I en kinesisk tjej. Och i sin kompis Josh.

    SvaraRadera
  3. Vilken story. Fick du fixat papper till Partnership ?Nu måste jag ha lite kaffe. Vi hörs sen .Kraaaaaaamar

    SvaraRadera
  4. Glömde fråga, hur var Mama Mia filmen ? I Sverige anser kritiken att dom är ett B-lag. Sov gott.

    SvaraRadera
  5. Mamma Mia filmen var en BRA film. Lite löjlig, lite B-sång, lite skrattretande gullig men BRA. Man ville dansa och ha skoj och gick ut med ett leende på läpparna. Den hade inte varit hälften så bra om dom hade tagit sig själva på allvar och använt duktiga sångare. Det var ju hela charmen, att höra Pierce Brosnan sjunga... NOT. Inte bra, men därför bra. Om ni fattar. Hela iden med musikaler är ju löjlig, eller hur? Men om en film kan få mig på så bra humör som denna, då får den bra betyg.

    SvaraRadera
  6. Jag förstår hur du menar. Ja då är det gott nog. Jag kommer att tänka på en annan medryckande och upplyftande låt av Benny andersson, som heter "jag mår så mycket bättre ". Då får i alla fall jag ett leende och en mjuk känslai kroppen. Det är bra emellanåt. Önskar dig en go´dag. Kraaaamar

    SvaraRadera
  7. Torsdag kväll. Efter hela bilen full med skitsaker, så är källaren nästan tom. Där finns 8 dubbdäck ,3 köksstolar, 2kartonger julsaker ,adventstakar 2kartonger som är dina gumman. Javisst, en korgstol som inte får plats uppe men är för fin för att kastas. Vi körde allt till tippen, och det känns så skönt att det är gjort. Nu är det lugnet före ett oväder. Vi ska få åska och uppemot 100 mm regn i natt och i morgon. Avundsjuk på er. vi hörs.

    SvaraRadera
  8. Inte mycket att vara avundsjuk pa. Vi har regn, blixtrar och dunder och bara 23 grader varmt. Nu ska jag med moster till Barnes & Noble. Och Ross.... Kram!

    SvaraRadera
  9. äntligen hemma. fucking air france har lyckats igen. saknades en väska och det var givetvis väskan med mina kläder igen.ALDRIG MERA AIR FRANCE. det var en dryg fransman som var steward på planet, han stälde sig framför mig och började vifta med händerna( ville att jag skulle ta upp stolsryggen och sånna grejer) men nu e pappa på europeiskt humör så jag sa till han. " SORRY I DONT SPEAK SIGNLANGUAGE MAYBE YOU SHOULD GO AND GET AN INTERPETEUR SO THAT YOU CAN MAKE YOURSELF UNDERSTANDABLE"
    Han blev jävligt sur men det går inte att vara otrevlig i flera timmar utan att pappa reagerar. iallafall hadde vi det jävligt bra hos dig skulle ha stannat längre för nötterna i Boston var ännu skummare när vi kom dit...

    ulla jag har filmat och tagit massor med kort skall göra en egen kopia till dig som ni får när ni kommer hit och tittar på bilder och filmer och tjötar lite.

    I LOVE AMERICA AND AMERICA LOVER ULF LUNDELL

    SvaraRadera
  10. Jonas med familj, välkomna hem igen. Hoppas ni har fått mest trevliga minnen med er tillbaka. Hoppas få höra från er när ni är tillbaka i gamla gängor. Kramar till er alla.

    SvaraRadera
  11. detta tycker jag 'r en alldeles ypperlig konstellation.
    ha en bra helg

    SvaraRadera
  12. ringde igår men fick inget svar

    SvaraRadera
  13. Många kommentarer har det blivit. Undrar hur min dotter mår. Bra hoppas jag. OS har ju börjat så soffan pch storteven är upptagen., men jag har ju egen teve och ett och ett halvt rum så det går ingen nöd på mig. Det blåser och regnar så det är till att hålla sig inne. Hör av dig när du får tillfälle. Kraaaaamar.

    SvaraRadera
  14. Hej UL. Visst är hamnen hemma minst lika vacker,där är vi helt överens. Men jag förstår inte varför du sitter i ett annat rum när det är OS på tv'n. Blir det inte svårt att se då???

    SvaraRadera
  15. Dottern ! vart har du tagit vägen ? Nåt särskilt ? eller har du bara varit upptagen ?

    SvaraRadera
  16. Dottern har arbetat i sitt anletes svett, och dessutom lekt med barn, grillat, pratat, umgatts... men nu e jag ledig! 2 hela dagar. Yippie!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad