Skum dag

Skum dag... Sov ganska gott, vaknade vid nio. Jag och Isabella och Alexander umgicks lite, sen vaknade föräldrarna och vi drack kaffe i trädgården. Åkte ut till bilforman och betalade av bilen. Nu är den min! Lagom till att Jonas upptäckt att drivknuten är dålig, liksom styrleden och växellådan slirar en liten aning och hugger på låg fart i uppförsbackar. Dags att byta snart?

En milkshake på Sheetz och sen hem för snabb omgruppering, mötte Ed vid baren, drog ut till skjutbanan och där fick familjen prova på att skjuta med .38 Smith & Wesson, .380 Cobra, 9 mil nånting samt en liten söt konstig pistol som jag inte vet nånting om. Vi sköt på ballonger, måltavlor och cola-burkar. Lilla Isabella 7 stod över, smart som hon är, men Alexander 10 var glad som en lärka efter det att (mycket erfarna skytten) Ed lärt honom skjuta. Han var riktigt duktig.

Sen direkt till jobbet och en hysterisk kväll med massa mat och kockar som betedde sig skumt. En av dem i alla fall. Vi var nästan klara när en av servitriserna kom in och sa att vi hade en situation. En snubbe i bara boxershorts hade snubblat in genom bakgården till uteserveringen och begärt att någon skulle ringa ambulans för han hade alkoholförgiftning. Han hade två kompisar också, också dom i kalsonger. Visade sig vara militärkillar som festat lite och just den snubbland ekillen hade nog fått lite för mycket. Dom andra var nyktra. Han hade nog panikångest men vi ringde ambulans eftersom han ville till VA som är militärsjukhuset i stan. Och man vet aldrog med soldater... Fem polisbilar, en civil sjukvårdarbil och en ambulans senare kunde jag städa upp spyor på bakgatan och sen avsluta jobbet i köket.

Gick ut och frågad de tre kockarna som stängde med mig, varför dom stämplat ut alla tre kvart över ett istället för ett och fick till svar att dom fick en order strax innan ett på ett dussin vingar och att dom inte vågade gå innan någon (läs jag) hade skickat hem dom. Den skumme kocken betedde sig ännu mer skumt och jag fick prata som till barn. Igen.

Slutet gott, nu ska jag sova. Lika långt arbetspass i morgon och det är dessutom sista dagen för familjen. På söndag morgon åker de vidare. Det blir ledsamt. Jag får trösta mig med nya laptopen.

Kommentarer

  1. Det är inte lätt att vara chef över kockar, hm, hm. Men det är riktigt. sätt dig i respekt. Hoppas att det inte känns alltför ensamt för dig när familjen åkt. Men Barnes and Noble finns ju kvar ! Och Starbucks kaffe. Target Osv. hihi. Det hörs väl att jag längtar lite. Har shoppat med sonen idag. Fick ett tangentbord till dig om du vill ha det. Mer på telefon, Skype eller msn. Jag har massor av frågor till familjen om deras resa. bed dom höra av sig när dom är i Svarige igen. Skriver mera sedan Kram så länge till alla.

    SvaraRadera
  2. Måndag kväll. ville bara höra av mig. Det störtregnar och blåser. Rena hösten. Men det skulle bli bättre redan i morgon eftermiddag. Hoppas du är inne i rutinen igen. Hör av dig snart .

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad