Dagens sport

Om ni visste hur smutsig man känner sig efter elva timmar i oljig rök, med kycklingblod och dressing och ostsmulor och ägg och allt annat i skor, på kläder, under naglar... då hade ni fattat hur mycket man uppskattar duschen. Tack Gud, för att du lät någon uppfinna duschen. Och tvålen. Vi blev naturligtvis lika jävla upptagna i afton och det hjälpte inte att fläktarna inte riktigt fungerade och vi inte kunde sätta på dem. Men nu är jag hemma igen. Ett pass kvar, elva timmar i morgon. Sen får jag sova på söndag. Nej just det! Jag ska gå på basebollsmatch! Kusinen har fått fina biljetter i boxen, det betyder att man sitter i en avskild del, med egen läktare och ett rum fyllt med god mat och alkohol. Gratis.
Tro mig. det är lättare att uppskatta sport på det viset. Och dessutom har baseball-spelare ganska snygga kläder som framhäver söta rumpor. Utan att det ser vulgärt ut, som hos amerikanska fotbolls-spelare. Vi har en ganska stor arena i lilla Altoona. Den heter Altoona Curve och denna bild är för dig, Anki. Den enda sportbild jag någonsin kommer att lägga upp här på bloggen.

Kommentarer

  1. Tack! Uppskattar bilden! Vi körde förbi den arenan när jag var hos dig för evigheter sedan. Vore kul att se baseball, och visst är rumporna söta men det är dom på fotball-spelarna också på ett mer direkt sätt.

    SvaraRadera
  2. Sport kan vara riktigt kul om man som jag bor med en man som gillar i stort sett all sport och idrott,och där OS för närvarande är på TV hos oss hela tiden gör att jag inte kommer undan, och jag tycker en hel del är kul att följa. Jag har nästan bättre koll på namn och resultat än sport galningen. Visst är det konstigt vad påverkan gör ! Idag har vi i alla fall varit på marknad i Dammekärr.. Till förmån för en idrottsförening naturligtvis! Solen skiner och jag har precis målat staketet. Falurött som det ju var förut. Ha så kul i morgon. Ser fram emot rapport. Kraaaaaaamar.

    SvaraRadera
  3. Gick i dag över Gustaf Adolfs torg och hittade en kvarglömd fjäder som en ängel lämnat. Den ligger nu här och väntar på att du skall hämta den och ta hand om den!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad