Piller och stövlar

Tack gode Gud för piller. Sov som en stock, tror jag var kidnappad av extremister i ett hus som var Jörgens men väldigt stort. Gunnar som jobbar hos Jörgen och som gillar att dansa, hade plötsligt en firma som hette Masterbuilders och TV filmade medans de byggde om Jörgens hus som var en fabrik. Och jag hasade runt med handbojor, tillfångatagen av extremister som var ganska snälla. Kissnödig var jag också. Sedan vaknade jag, fågeljävlarna kvittrade och jag behövde fortfarande kissa.

Mina morgnar ser lite annorlunda ut än de flestas. Jag är ganska gammal på morgonen, det värker både här och där. SÅ jag kravlar mig upp, hämtar min dosett med alla piller, tar ett par andra ur orange burkar (sådana man får all medicin i här i USA) och käkar piller till frukost. Surfar på datorn samtidigt. Bit för bit vaknar kroppen till liv, värken försvinner och jag kan röra mig nästan som en vanlig människa! Då är det dags att borsta tänder, klä på sig, hitta örhängen och strumpor och fundera över vart man ska. Idag är det ingen fråga ens. Om en tjugo minuter skka jag ut med moster. Den ultimata stöveljakten inleds härmed. Vi har scannat ett tiotal affärer redan. Idag betar vi av de sista och sedan bestämmer jag mig. Hoppas jag. Kommer hem, om Gud vill och allt går väl, med ett par snygga, mörka, höga stövlar. Då behöver jag bara byta om och sedan gå och jobba. Så att jag har råd med dessa stöveljakter. Det är detta som är det ekologiska kretsloppsystemet. Jobba, handla. Jobba, handla.

För övrigt vill jag bara säga att min kollega Robynm gör den absolut godaste potatissoppan jag någonsin ätit. Den är godare än allt. Tacka fan för att hon vinner varje tävling med sina soppor. Det går inte att förlora. Jag måste lära mig exakt hur hon gör. Tack piller, nu kan jag klä på mig!

Kommentarer

  1. Tack gode gud för piller som tar bort det onda!
    Hoppas du hittar dina stövlar!

    SvaraRadera
  2. Jag är ganska säker på att jag snart provat varenda mörk stövel i Altoona med omnejd. Men nej, jag har inte bestämt mig. Imorgon ska det ske! Hittade ett par idag som jag gillade men de var LITE i dyraste laget, jag brukar bestämma hur mycket det får kosta och jag brukar vara duktig på att hålla mig, men denna gång kanske jag måste gå upp en tjugodollarssedel från min budget... Vi får se imorgon. Och jag ska inte klaga, här kostar snygga, senaste modet stövlar bara omkring trettio dollar och upp. De flesta är på rea just nu, 50 till 70% rea, så man kan få ett par riktigt bra för en fyrtio dollar. Antar att det inte är hela världen om man jämför med svenska priser!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad