Hemska tanke


Fan. Jag tror jag blivit amerikaniserad. Jag inser att jag skriver saker som amerikanarna gor. Som 2 ord. Isarskrivning som det ju heter men som ser konstigt ut utan prickar... Sverige demokrater. Till exempel. JAG SKRIVER DET UTAN ATT FATTA ATT JAG SKRIVER DET! Katastrof.

Jag tycker dessutom numera att Squirt e godare an Grappo. Att folk e fan sa mycket trevligare i USA och att svenskar i allmanhet e oartiga och griniga. Att kaffet pa Scheetz smakar gott. (Detta kaffe som jag spottade ut for fem ar sedan i tron att det var ett misstag).

Tycker fortfarande dock att Sverige e fantastiskt, att alla borde ha en offentlig sektor, att svenskar fattat det dar med mode och klader och har battre smak i det mesta, att honokaka, prinsesstarta och barkis e godare an bagels och donuts och att sommaren inte e lika vidrigt varm och fuktig som har. Och jag vet att ni inte haft kul vader i Sverige, men tro mig, ni hade inte velat byta. Man kan fan inte njuta av det nar man inte kan vara ute alls. Ingen e ute frivilligt. Bara en gubbe pa 2d Avenue som sitter pa sin veranda hela dagen och dricker pilsner och som alla pratar om, sa ovanligt e det. Inte ens barnen kan vara ute och leka.

Just nu langtar jag efter 2 saker. Att mamma kommer och att det snart blir jul. Jag vill lyssna pa Hosianna och sitta och huttra i ett kallt hus och se drivor av sno bildas i stormen utanfor fonstret. Faktiskt.

Kommentarer

  1. Jag tror det är först när vi mister saker, som vi inser hur mycket det betyder. Samma sak när jag bodde i Gambia. Saker jag aldrig trott att jag skulle sakna, höll jag på att längta ihjäl mig efter...! Håll ut! Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad