Drama queens

Vad är det för fel med ungdomen nu för tiden? Majoriteten av de som jobbar i baren är unga, mellan 20 och 30 år. Nästan alla tycker att deras liv är miserabla. Många av dem går på antidepressiva, lugnande och ångestdämpande piller, när de inte knaprar migränmedicin för lite huvudvärk. I afton fick kusin trösta Kelly som bara grät och grät för att hennes date till ett bröllop i morgon avbokat. Det var alltså så hemskt att behöva gå till ett bröllop själv, att hon inte kunde sluta gråta och var och en med lite förstånd inser ju att det är ett problem när man jobbar som servitris. Sen kommer Marc in och ser ut som om han rökt crack i en vecka. Blek, hålögd och skakig. En stund senare spyr han i papperskorgen i köket, fem minuter senare spyr han ute på gården. Bakfull. Sen får jag höra att Lindsay som jag ser som en vacker, smart och resursfull tjej som jobbar tre jobb för att betala sin collegeutbildning, har en pojkvän som är ett monster. Han är polis och verkar ha svårt att ta ledigt. Han bevakar varje steg hon tar, tillåter inte att hon sitter kvar en halvtimme efter jobbet mitt i natten med sina kollegor och tar en drink (vilket ALLA som jobbar i restaurangbranschen gör). Varje gång de går ut tillsammans slutar med att hon gråter och han är arg. Hon får inte prata med sina vänner, inte ens de kvinnliga, för det tar tid från honom. Och hon stannar kvar! Varför? Hon är 24 år och de bor inte ens tillsammans.

Hur som helst, jag hade skoj på jobbet i alla fall. Jobbade med Regan som nu är tillbaks från sina äventyr i North Dakota dit hon flög för att träffa en snubbe som hon chattat med på Internet ett tag (också intelligent drag, eller hur) och hon hann bara vara där två dagar innan hennes blindtarm krånglade och hon fick tillbringa totalt 2 av fyra romantiska vekor på sjukhus. Och sen Ed såklart, som alltid är lika glad och rolig. Men så är han 38 också, ingen ungdom. Nu tjuter polis sirener utanför och i natt ska det bli kallt. Vi väntar på storm, samma som drar fram över hela Midwest just nu, snart kommer den hit med hagel, snö och orkanvindar. Jag älskar stormar, men här kan de faktiskt bli lite skrämmande. Som allt annat i USA är de större och kraftigare.

Kommentarer

  1. Ja, vad är det med folk? Låter hemskast med flickan som har en polis till pojkvän. Vilket kontrollbehov. Farligt. Hoppas det tar slut.

    Kan inte låta bli att småle över din kompis som for upp till Oregon för att träffa en internetromans...VILKEN OTUR!!! Hoppas dem kan skratta åt det en gång.

    Vi hade inga större känningar av ovädret igår. Visst, det var 24 grader varmt, fuktigt, regn och BLÅST. Men inte mer.
    For till IKEA och köpte massor med choklad!!!

    Hälsningar Annika!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad