Bon Fire och misshandel

Det som skulle bli en mysig afton blev en mysig afton med trista nyheter for en arbetskamrat. Regan kom och plockade upp mig efter jobbet, vi skulle ju ut till Robyn och grilla och bli fulla. Robyn bor i en trailer i en vidunderligt vacker skogsglanta, hon och hennes katter och en galen hund med ADHD. Vi stannade till och kollade in alla katterna vid ladan, de som vi sparar mat till i baren som sedan Robyn stannar till och matar dem med nar hon aker hem. En gullig man tar hand om dem och har gjort det i snart 15 ar, folk stannar till och lamnar katter nar dom trottnat och han matar... Vi hann se omkring 20 stycken och sen kom mannen i egen hog person. Det finns hopp om manskligheten trots allt.

Ed och Robyn hade satt fart pa elden och vi packade upp en massa Miller Lite, Starbucks Coffee Liquer, Galiano, vin, kaffe, korv... och borjade dricka. Sen kom Pam med mer alkohol och Ed var tvungen att aka hem for han ville inte bli full och sen kora bil. Corey, Amanda, Lindsay och den senares kille Brian kom sen. Detta e Ed och Regan i skymningen, innan de andra kom.

Brian e polis och ofta har Lindsay bilder pa sin mobiltelefon av en massa lik. Brian har namligen ingen kamera pa sin och han jobbar som Coroners Assistent och e ofta jour och ska ut och kolla liken, ta bilder... Alltsa tar han hennes mobil med sig. Ett tag korde Lindsay runt med Body Bags i sin bil ocksa. Mysigt. De skulle pa semester till stranden och hans bil e storre och darfor flyttades alla hans saker till hennes bil sa dom skulle fa plats med strand-packningen. Sen tog det ett tag for lille Brian att fa tummen ur och ta tillbaks sin utrustning och Lindsay var inte direkt glad over att packa matvarorna bland likpasarna.

Vi drack och hade skoj och sen fick Regan telefon om att hennes lillebror som e 25 sitter hos polisen. Han har tre barn i ett tidigare forhallande och Regan har berattat for mig hur bekymrad han varit eftersom hans ex numera ar tillsammans med en missbrukare. Exet har ocksa borjat anvanda och det e heroin det handlar om. Regans bror har forsokt allt i sin makt att fa vardnaden om barnen, men det tar sin tid och under tiden kan han bara forsoka halla ett vakande oga pa vad som hander. Han har sagt ifran att han inte vill se droger eller alkohol i narheten av sina ungar, de ar bara 6, 4 och 2 ar gamla.

Igar hade han kommit till sin ex och tydligen fatt syn pa olkartonger i koket och han forlorade uppenbart kontrollen totalt. Sparkade in dorren (bakom vilken hans egen 2-aring stod och pojken blev skadad, inte illa men tillrackligt) och sen misshandlade han exets pojkvan sa grovt att han brot killens kake pa 4 stallen, ogonbenet (okbenet?) pa 4 stallen samt the sinus cavity som jag tror sitter vid toppen av nasan. Killen e nu pa sjukhus med hjarnblodning och Regans lillebror sitter i finkan och riskerar 6 ars fangelse. Eller mer, om det gar illa for offret.

Allt detta skedde framfor barnen. Yey. Underbart, eller hur? Pappa vill skydda och det slutar med att han traumatiserar ungarna for livet och ser dessutom till att han definitivt inte kommer att finnas med i deras liv pa mycket lange. Regan e helt forkrossad och festhumoret forsvann pa mig ocksa. Kom hem vid midnatt och satt och chattade med Regan i ett par timmar.

Idag ska jag traffa min nya hyresvard och skriva kontrakt. Innan dess ska jag ta ett gigantiskt ryck i huset som just nu ser ut som exakt vad det ar - en flyttarbetsplats. Saker pa golvet, kartonger overallt, bara kaos. Eller sa ska jag ut pa lunch med moster och gravida kusinen Kim. Kanske hinner jag med badadera.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad