Nattstress


Klockan e fyra pa natten och jag packar. Har lite panik nu, jobbar narmaste fem dagarna, det blir la liksom en 10 dagar i strack. Men det maste jag, dollar, dollar, dollar kostar det att flytta. Tre kvallar denna veckan ocksa och da blir inte mycket gjort. Tog en tur in i nya huset efter jobbet, lufsade runt pa mjuka mattan och forsokte planera hur moblerna ska placeras. Lite komplicerat mitt i natten med bara en enda lampa i huset...


Moster tog med barnbarnen upp till mig idag, Emma och Nora. Vi satte i oss nektariner, vindruvor, applen och kiwi och sen gick vi bort till deras fars restaurang och jag fick en flaska Henkell Trocken. Sen akte jag och betalade soffan och fatoljen som vi ska hamta samma dag jag flyttar. En hamburgare pa McDonalds Drive-In och direkt till jobbet for en hektisk afton med Chet, mitt husdjur. Nu e klockan fyra pa natten som sagt och jag lyssnar pa klassisk musik, tvattar, packar och dricker kaffe med socker och gradde for att halla mig pigg. Vill fa packat tillrackligt sa att jag kan kora ner ett bil-lass eller tva i morgon efter jobbet. Kanske tre till och med. Ska vakna om fem timmar... Haha. Lite till, sen ska jag slufsa i mig Robyns goda Cheddar-Potatis-soppa och forsoka sova lite.


Bara en liten bild pa min tradgard, sedd fran min mosters veranda.

Kommentarer

  1. Det blir säkert jättebra i nya huset. Försökt ringa men din röstlåda är full. Kan du få den att nyktra till så jag kan lämna långa meddelande?????

    Anki

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad