Manisk? Neeeeeeeeej...


Ytterligare en bild fran forra veckans Bon Fire. Inne i Robyns kok eftersom det regnade. Regan, Pam, Kelly, Lindsay som star upp, sen Amanda, Corey och Brian (polisen som e ihop med Lindsay.). Skulle bara visa den eftersom jag inte kunde lagga upp den sist. Nu till dagens!
Hurra! Har hunnit jobba, hem och byta, ut till The Mall, handlat barn bibel till Kims babyshower, filt till Regan (med ghosts fran Night before Christmas pa) samt en massa godis och prylar eftersom det ju e Trick & Treat idag, dvs. alla barn springer runt och tigger godis, i maskeradutstyrsel. Inte som i Sverige dar dom numera trakasserar en i dagar, har e det reglerat, en enda afton i nagra timmar.


Hittade en fin golvlampa med tillhorande laslampa pa dessutom, blir fin bredvid nya soffan. Sen i raketfart till kusinens restaurang dar lilla Emma och Nora samt deras kusiner Haley, McKenna och Ella var, alla utkladda. Alla flickor. Dom fick hjalpa mig dela upp godis i pasar ute pa parkeringen, sen en kopp kaffe och prat, sen vidare ner till baren, bytte om i bilen, in, drack ett par Miler Lite och firade Regan i ett par timmar, sen till nya huset for en koll och nu har dom fixat verandan, lagt golv i badrummet samt skaffat en ny "vanity". Vi skulle saga handfat i Sverige, men det racker inte riktigt eftersom detta e ett STORT handfat med skap och lador under. Mycket finare an jag hade trott eller hoppats pa. Mamma, den e dubbelt sa stor som i gamla huset! Nu har jag lastat ur bilen och ska packa massa kartonger! Inte mycket tid kvar nu...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad