Rent hus och full DVR

Trot eller ej, men huset är rent! Täcken, lakan, filtar, kläder, allt är tvättat. Sista lasset surrar i torktumlaren nere i källaren. Soporna är utställda så Mr Rightenour kan hämta dem i morgon bitti och köket luktar av Swifter våta mopptrasor, sådana man slänger efter en enda användning. Gammal mat i kylen är slängd och det inkluderar också en del efterlämnad veganmat, men bara sånt som jag inte för mitt liv kommer att använda, typ soyagrädde. Saknar redan lilla gumman och tillbehöret. Det var mysigt att ha dem här. Skulle gärna ha dem här hela tiden. Men jag har en känsla av att de har himla skoj i New York.

Det är svårt det här med avstånd. Svårt att flytta till andra sidan jorden och hela tiden sakna de man tycker om. Saknar att bara droppa in på en fika, att få ett ryck och hälsa på någon bara sisådär. Svårast är det med barnen, de hinner växa så mycket, man missar typ allt. Önskar man var stormrik och kunde åka till Sverige en gång i månaden, eller åtminstone en gång i kvartalet. Nu har det gått snart 14 månader sen sist och mer lär det bli. Julen skulle vara mysig att fira i fosterlandet, men då är det alldeles för dyrt att resa. Får nog spetsa in mig på våren. Vitsippornas tid. Oj, dom saknar jag!

Har till och med hunnit med att få besök av Robyn, en snabbis, och sedan åkte jag med moster och morbror upp till kusinen och hans fru och 2 barn. Halloweenkalas med tacos och spökiga kakor. Kusinfrus mamma, mormor och syster med ytterligare tre barn var också där och vi drack svart vodka med cranberry till maten och sedan hade flickorna hemskt roligt med att doppa huvudet i en spann vatten för att fånga äpplen med tänderna. Skriken måste ha hörts över hela staden. Tjejer i 7 till 9-årsåldern kan skrika HÖGT.

Nu är jag hemma i lugnet och ska snart dö en liten död i soffan framför en fulltankad DVR. Massa serier att ta igen nu efter alla Sverigebesök. Försökte ringa juggen idag men han var såklart inte hemma. Han hade ringt hit från jobbet men jag får la prova tills jag hittar honom på plats. Lilla Anki vill jag också prata med, länge. Det var just det, länge sedan sist.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad