Maniskt städande och döda rådjur

Nu är det äntligen klart. Allt jag tjatat om här i flera veckor, om att städa och göra fint. Nu är jag framme vid målet och kan duscha i lugn och ro. Effektiv dag på jobbet, direkt ut med moster, bytte tröja som var i fel storlek, köpte mjuka fluffiga sockar, sen mataffären och en full vagn. Kalkon! Ska laga till den med citronsmör och rosmarin.

Satte igång att städa direkt jag kom hem, diskat, skurat golv, dammsugit, städat ur kylen, ställt fram vackra snittblommor, bäddat, kört igång en tvättmaskin. Håller tummarna för att det inte svämmar över den här gången. Sist blev hela källargolvet blött (och det är heltäckningsmatta till och med i källaren, kul...).

Nu värker armar och fötter och jag har varit manisk i över tolv timmar. Dags att varva ner. Ska jobba massa timmar denna veckan. Thanksgiving betyder att alla kommer hem från college och det är en av de mest hektiska barveckorna på hela året.

Jobbade kväll igår söndag. Långsam kväll som släpade sig fram trots att vi hade en hel del att göra. Stannade kvar en halvtimme och tjatade med stammisarna. Kurt kom in och erbjöd att ge mig lite rådjurskött. Kurt är min granne som jobbar på det federala fängelset i trakten, han hade skjutit ett stort fint rådjur med pilbåge. Många jagar med det här i trakten, men Kurt har sina egna skäl. I´ve killed enough with a gun. Sa Kurt som nyss kom hem från en vända i Irak.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad