Dä ä möcke nu


Det är mycket nu. Jobba, åka doktorn, jobba igen, ut till Sams Club i värsta snöstormen, alla bilar kröööööp fram i snön och man såg bara en meter eller två framför bilen, in på Sams Club, kissa, handla romaine sallad, 25 kilo lök, gräddfil, kanel och Cheesecake till baren, samt en grej till mamma som hon inte får veta, sen ut i snön igen, fick hjälp att packa in i bilen av snälla utvecklingsstörda gubben som är kär i mej, sen köra ett par hundra meter till i kaoset och parkera utanför Walmart, in och kissa, sen handla kaffe, persilja, gurkor och annat till baren, ostar, bröd, rädisor, fint läppstift och annat till mig, sen ut i snön igen, kissade nästan på mig, lyckades köra ytterligare ett par hundra meter bort till TJ MAx, in, kissa, hämta ut den orangea resväskan, handla en present till Rolf som han inte får veta vad det är förrän JULAFTON samt en ny matta till badkaret, sen ut i snön igen, köra mycket långsamt genom staden och lalla på julsånger, här kommer Oh Helga Natt körandes genom en amerikansk småstad, vara glad att man har en Jeep med nya däck, slira in bakom baren, få hjälp av flummiga kocken Josh med att bära in allt, kissa, sitta en stund och prata med servitriserna, kissa, sen ut och köra hem i snän, bara hundra meter typ. Packa in allt i huset, fem vändor. Packa upp nästan allt. Göra marinad till mozzarellaosten som smakar ingenting. Inte kissa. Färdigkissad nu.

Ni kanske undrar varför jag rapporterar om alla kisserier? Det är bara så att ni ska få en bild av hur det är att vara mig och käka vattendrivande medicin och sen ge sig ut och handla. Jätteskoj. Verkligen. Nu ska jag Swivel Sweepa mattorna, vattna blommorna, vika tvätt, dela mediciner i mina dosetter, måla naglarna och gröpa ur ca 30 Jalapenos som sen ska fyllas med smaksatt cream cheese, lindas i bacon och sen vila i kylen tills torsdag då de ska grillas. Koka ägg ska jag, som sen ska bli besatta av djävulen och förvandlas till Deviled Eggs. Thanksgiving, folks. Jag har fått äran att fixa potatismoset. Lite smårätter gör jag för att det är skoj. Har rökt lax också som jag vill göra små kul saker med. Vet ej vad ännu, men det kommer... Ska tillägga att det är till 15 personer, minst. Små och stora, alla hungriga i varierande grad. Borde alltså starta skalning redan nu... Kan man ju, framför TV:n. För imorgon ska jag ut och festa, nu när allt gått bra med moster! Två av servitriserna fyller 21 och det är som bekant den ålder man måste ha i USA för att få dricka sprit! Stor dag. Vi är ett trettiotal vänner, arbetskamrater och familjemedlemmar som ska ut och svira. Först fin middag hos kusinen (tror jag ska äta tuna skivor halstrad tonfisk som är nästan helt rp, dränkt i underbar vinaigrette, sen en tomatsallad med getost och bacondressing, till varmrätt kanske flundra eller stek.... ja, ni fattar. Maten på hans restaurang är fenomenal. Helt outstanding. Sen har han typ 500 sorters vin också att välja på, men jag dricker oftast vatten. Efter middag ska vi bli berusade i vår egen bar, sen ska vi till redneck-Mecka, baren Black and Gold för där kan vi göra succé genom att sjunga Karioke (eller hur fan det nu stavas) och om alla orkar och är fulla nog, avslutas ofta en sådan afton med ett besök på stadens stripklubb där gängmedlemmar från Chicago och Pittsburg, New York och Philadelphia sitter iskalla och ser ut som om dom spelar in en rap-video, medans vi sitter nedanför och i varierande grad hejar på stripporna. Jo, mina kvinnliga arbetskamrater gör detta. De stoppar dollarsedlar i tjejernas trosor och får sig en slick på köpet. Jag sitter mest och är förfärad. Och vill hem till mamma. Och dit kommer jag ju snart. Men som ni förstår vill man ju inte sitta och skala 25-30 kilo potatis mitt i natten efter sådana äventyr. Kanske bäst att göra det idag då. Och inte fan blir det gjort om jag sitter här och PRATAR om allt jag måste hinna med. Jo, hämta potatisen hos moster också och ta fram kläder till morgondagens festande, för i morgon bitti ska jag till dokto Bridenbaugh och se hur det gått med järnbristen och allt annat dom tar prover för och sen ska jag jobba tills fem och sen ska vi ju vara på fin middag en och en halv timme senare. Ingen tid för potatis i morgon alltså.

Kommentarer

  1. Som vanligt säger jag PUH! när du beskriver dina dagar. Och så har ni snö! Du har visserligen en bra vinterbil, men var försiktig i sånt väglag! jag är glad att ni ska ut och festa lite . Lite omväxling behöver ju alla. Du får berätta sedan Kraaaaam

    SvaraRadera
  2. Jag kommer ihåg innan du flyttade till USA. Du kunde njuta av att sitta länge och vara kissenödig utan att gå på toa. Du måste vara extatisk nu....(ursäkta!!!)

    SvaraRadera
  3. Gullan är värre .Hon vet exakt var alla affärer i Nordstan har sina toaletter ! Men så har ju hon också det problemet efter vattendrivande med. Viktigt samtalsämne !

    SvaraRadera
  4. Allt bra med moster . kolla din mail för mer info. Kram

    SvaraRadera
  5. Hej U! Äntligen sitter jag framför datorn, ett trött vrak efter arbetet, men så nöjd- ensam hemma=datorn e ledig. Vad DU gör mycket grejer- kan nästan säga att du nog e dej lik... Vi väntar på dej allihopa OCH har sängplats här oxå(och 3 toaletter)! Kram Frida

    SvaraRadera
  6. :)Tänkte redan att du kanske dragit på dig urinvägsinfektion :). Det var minsann fart å på hos dig!! Glad lillajul!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad