Duktiga flickan kan SJÄLV



Jag fixade toan själv! Duktig flicka, och tur är väl det. Gillar inte att be om hjälp med toastopp. Känns lite privat, sådär. En och en halv timme av mitt liv tog det. Huva. Men jag blev tillräckligt inspirerad, såpass att jag nu håller på att hänga upp alla mina kläder som ligger på sängen i min walk-in closet (eller gästrummet, om man ska vara petig).


Tänkte bara visa er vilka fina resväskor jag köpt. På bilden är den ena grå, men i verkligheten är den grön. Kostar egentligen 440 dollar men jag fick den på TJ Max för 59 dollar. Den andra är härligt orange och ska kosta över 400 dollar den med, (jag köpte bara den stora modellen) men den fick jag för 79 dollares. mycket pengar det med, men så slipper jag antagligen köpa nytt på många år nu. Trött på billiga väskor som går sönder under färd. Nu ska jag hänga mer tvätt.
Vill bara nämna att jag håller på att lära lilla Nora att sjunga "I ett hus vid skogens slut" och hon ÄLSKAR den. Inte för att hon förstår alla orden ännu, men hon gillar alla rörelser...
Emma gillar mest att sjunga M.I.A. just nu...."Thirld world democracy....".

Kommentarer

  1. En grön och en orange resväska ! Jag har nyligen köpt en grön och en orange kofta!!!!!! Skumt!! För det är färger jag normalt inte har på kläder, men nu kommer jag att tänka på dina väskor varje gång jag tar på mig endera färgen.Riktigt riktigt konstigt. jag brukar inte vara vidskeplig men detta måste betyda nåt.

    SvaraRadera
  2. Försöker föreställa mig lilla Nora när hon sjunger. Lär du henne de svenska orden ? Kramabåda flickorna från mig.

    SvaraRadera
  3. Hej företagsamma tjejer!

    Dom orangea väskorna var faktiskt riktigt snygga, och du lär ju se den på bandet. ;) Priset var inte heller fel. Tänk att det ska va så dyrt med resväskor. Tur att det finns ställen där man kan fynda.

    Trevlig helg, och hoppas ni har det bra i kylan. Här sitter vi också under filtar och myser, kanske blir det t o m en brasa ikväll!

    kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad