Election Day

Nu håller vi tummarna... vi är alla amerikaner och det hålls tummar som aldrig förr. Antingen för Obama eller för McCain. Det kan bli en intressant afton i baren. Gissar att det bir en del upprörda röster och besvikelser, en del glädje och hopp. Allt beroend epå vem som vinner och vem man själv röstat på. Som vanligt kommer väl de som gapar högst vara de som inte ens masat sig iväg och röstat. Allra gladast kommer alla att vara för att valkampanjerna är SLUT. Vi är fruktansvärt trötta på alla reklamsnuttar från de inblannade. Hemskt trötta.

Kommentarer

  1. hoppas att jack nader vinner han har försökt så många gånger så nu borde det vara dags

    SvaraRadera
  2. Tre TV kanaler har valvaka i Sverige. Jag tänker sitta uppe så länge jag orkar. Det sägs att om Obama tar Virginia så är det klart. Det bör vara vid 1-tiden i natt svensk tid. Kan det stämma?. Spännande blir det i alla fall.

    SvaraRadera
  3. Väldigt skönt att Bush är borta från posten snart. Lite svårt att veta vad man skall tycka, men Obama verkar nog vettigast, fast det gjorde ju Clinton först också, innan han glömde dra upp gylfen..

    SvaraRadera
  4. Ska du jobba i kväll eller ska du vara där ändå och följa valet? Ps. Daniel laborerar också men färger när han skriver. Vi chattar lite varje dag, Det är jätteroligt, tycker jag. Kraaaamar

    SvaraRadera
  5. det bästa vore om uffe blev president, annars är fidel castro ett bra val för amerika

    SvaraRadera
  6. Fint att du har koll på världspolitiken, Jonas. Uffe eller Fidel. Yeah, yeah... det blir nog bra.

    SvaraRadera
  7. Heja OBAMA!!! HEJA!!! Måtte det gå vägen.
    Jag hoppas att vi inte ska bli besvikna imorrnbitti...
    Och JA!! Det ska bli skönt när det är över, regardless....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad