Glass som är lika bra som sex, nästan


Okey. Girl Scout Cookies har ju de flesta hört talas om. Det finns en sort dom säljer som kallas Samoas, en rund anspråkslös kaka gjord av kokos med ringlad choklad på. De är ljuvligt goda. Nu har en glasstillverkare beslutat sig för att ge alla USA:s kvinnor orgasm. Dom har en glass som smakar - just det, Samoas! Den är så himla god att när jag köpte en burk till tjejerna på jobbet så stod de upp och stönade i samfälld kör i köket. I synnerhet när de fick en bit Samoa-kaka i munnen. Säga vad man vill om amerikansk mat, men glass är dom bra på! Lägg till lite Girls Scouts så har ni en kombination som bara inte kan bli fel. Edys gör glassen, Dryers heter dom ute i Väst.

Kommentarer

  1. Själv gillar jag hallonbåtar mest numera. Marabou mjölkchoklad är helt ute. Idag blev det lite påskägg förstås. Hur är det med påsken hos er ? Har inte vidare koll på det. Svår trafikhelg väntas med snöblask och kulingvindar längs hela kusten. Hoppas det inte blir för många olyckor. Trevlig helg till alla,nästan alla. Kramar.

    SvaraRadera
  2. Glad påsk önskar jag dig och övriga på andra sidan Atlanten. Kramar!

    SvaraRadera
  3. Japp, glass är nästan tänkbart som substitut;-)) Även om jag inte har tillgång till de samma som du. SIA-glass, Krav choklad, den kan man döda för, eller Göteborsglass, päron med choklad. ops måste ila...till frysen...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad